Vakantievoorpret & zon veilig

PC_ultra-light_SPF_30_SprayNog even en de zomer breekt weer aan. De vakantie staat voor de deur met uitzicht op zee, strand en… zon! Een goede bescherming van de huid tegen UV- stralen is onmisbaar, met name in de zomer maar ook zeker het gehele jaar door. Paula’s Choice biedt hiervoor een aantal hoogwaardige SPF-producten waarmee de huid veilig van de goede eigenschappen van de zon kan profiteren. Irritatie na het scheren, kwallenbeten, muggensteken of andere zomerse ongemakken? De Skin Relief Treatment van Paula’s Choice is een aanrader als onmisbaar “EHBO”- product voor in elke vakantiekoffer!

UV- straling is het gehele jaar door aanwezig, ook al zie je deze niet altijd met het blote oog. Zelfs op bewolkte of mistige dagen is er straling van de zon en heeft de zon dus invloed op de huid. UVA- stralen voel je niet, maar ze zijn de voornaamste oorzaak van huidkanker en een versnelde rimpelvorming. Het hele jaar door een verzorgend product gebruiken met een SPF is daarom aan te raden, als je de huid goed wilt beschermen tegen zowel de zon als tegen een voortijdige huidveroudering. Tijdens de zomermaanden en de vakantie is een product met een hoge SPF onmisbaar en mag ook een praktisch “EHBO”- product niet ontbreken op de vakantiechecklist. De productlijn van Paula’s Choice biedt een keuze uit diverse hoogwaardige producten waarmee het zorgeloos zomeren wordt!

Elke dag van het jaar goed beschermd, dankzij Paula’s Choice- producten met een geïntegreerde SPF

Paula’s Choice biedt twee producten voor de dagelijkse huidverzorging mét een geïntegreerde SPF, te weten voor de droge huid de Skin Recovery Daily Moisturizing Lotion with SPF 15 & Antioxidants en voor de normale en vette huid tot gecombineerde huid de Skin Balancing Daily Mattifying Lotion with SPF 15 & Antioxidants. Hiermee ben je verzekerd van een goede dagelijkse bescherming tegen UV- stralen en wordt de huid optimaal gehydrateerd en gevoed dankzij antioxidanten en huidverwante werkstoffen. De Skin Balancing Daily Mattifying Lotion with SPF 15 & Antioxidants geeft de huid een luchtige, niet-glimmende finish en bevat absorberende ingrediënten die helpen om vette plekjes mooi mat te houden. De huid ziet er urenlang fris uit. De Skin Recovery Daily Moisturizing Lotion with SPF 15 & Antioxidants bevat, naast een SPF 15, hoogwaardige antioxidanten en krachtige hydraterende werkstoffen, tevens huididentieke ceramiden en peptiden, die de huidcellen optimaal laten functioneren. Deze werken herstellend en helpen om een gezonde en stralende huid te behouden. Beide formules zijn speciaal ontwikkeld om aan te brengen onder de make-up, voor een subliem resultaat en een goede dagelijkse, breed spectrum UV- bescherming.

 

Veilig zonnebaden met Paula’s Choice Ultra-Light Weightless Finish SPF 30 Sunscreen Spray

Voor een optimale bescherming van de huid in de zon, is een product met een hoge SPF onmisbaar. Niets is echter zo hinderlijk als een te dikke, plakkerige en vettig aanvoelende zonnebrandlotion. Paula’s Choice biedt met de Ultra-Light Weightless Finish SPF 30 Sunscreen Spray een verrassend licht en geavanceerd zonnebrandproduct met een breed spectrum SPF 30. De textuur is luchtig en voelt aan alsof je bijna niets op je huid hebt aangebracht. De formule bevat krachtige antioxidanten en anti-irriterende werkstoffen, die de weerstand van de huid tegen de schadelijke invloeden van het milieu een flinke impuls geven. De luchtige formule is ideaal voor zowel het gezicht als lichaam. De zonnelotion is gemakkelijk aan te brengen dankzij de handige sprayflacon en is geschikt voor alle huidtypen.

 

ïïï

Meer weten over zonbescherming en de huid?

 

Paula Begoun beschikt over een schat aan informatie over de zon in relatie tot de huid.  Je vindt er alles over via deze link in het ‘Learn’-gedeelte op de website van Paula’s Choice:

 

http://www.paulaschoice-eu.com/learn/nl/wetenswaardigheden-over-de-zon/wat-je-moet-weten-over-zonneproducten

 

Paula’s Choice Skin Relief Treatment, de onmisbare “Zomer- EHBO” voor het hele gezin!

Zomertijd betekent bikinitijd en dus tijd voor ontharen. Het betekent echter ook vakantietijd waarbij kwallen-,  muggenbeten, schaafplekjes of andere zomerse ongemakken die zorgen voor huidirritatie, herkenbaar zijn voor velen van ons! Paula’s Choice Skin Relief Treatment kalmeert de huid direct na bijvoorbeeld het scheren van de benen of het gezicht, bij kwallenbeten of insectensteken of na kleine ongelukjes, irritaties en roodheden van de huid. De formule van Skin Relief Treatment bevat gestabiliseerde aspirine, hetgeen een effectief plaatselijk werkend middel is, dat de meeste vormen van huidirritatie kan helpen verlichten. Het bevat tevens extracten van wilgenroos en groene thee. Dit zijn twee krachtige, anti-irriterende werkstoffen, die helpen de huid te normaliseren en te helen. Deze eigenschappen maken Paula’s Choice Skin Relief Treatment tot een onmisbaar “Zomer-EHBO”-product voor het hele gezin!

Distributie, verkoopprijzen & meer informatie voor de consument:

De producten van Paula’s Choice worden op de Europese markt gebracht door Paula’s Choice Europe B.V. te Amstelveen.

Verkoopprijzen:

 

  • Paula’s Choice Skin Recovery Daily Moisturizing Lotion with SPF 15 & Antioxidants   € 21,50/60ml.
  • Paula’s Choice Skin Balancing Daily Mattifying Lotion with SPF 15 and Antioxidants   € 21,50/60ml.
  • Paula’s Choice Ultra-Light Weightless Finish SPF 30 Sunscreen Spray                                          € 17,50/118ml.
  • Paula’s Choice Skin Relief Treatment                                                                                               € 16,50/118ml.

 

De producten van Paula’s Choice zijn verkrijgbaar via de webwinkel van www.paulaschoice.nl

Lees ook:Beauty EHBO voor in je koffer
Lees ook:Herstel je huid
Lees ook:Paula’s Choice Moisturizing Lotion wint een Award in Zweden
Lees ook:Take care of the SUN
Lees ook:Op je mooist de feestdagen door

1 Reacties // Reageer

One thought on “Vakantievoorpret & zon veilig

  1. monika

    thanks !

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>