Supperclub ziet in beauty een moderne zonde

Nog opzoek naar een lekker zomers deuntje voor in de auto of op het strand? Dan is de nieuwe Supperclub Beauty CD een goede tip. Afgelopen week lanceerde Supperclub hun derde ‘zonde' in hun ninesins serie. In deze serie, waarin supperclub een platform biedt aan opkomende artiesten en dj's, worden 9 moderne zonden uitgebeeld in kunst en muziek. 

Spirituele muziek vol emotie wisselen opzwepende tech-trance deuntjes en heerlijke chill-out muziek continu af.  Volgens DJ Pathaan, die verantwoordelijk  is voor de muziek selectie van beauty, biedt deze CD een unieke mix van wereldmuziek. Ook wel Outernational Sound genoemd.

De Engelse kunstennaar Neil Duerden is verantwoordelijk voor het kunstwerk op de gelikte albumhoes. Hij zegt hierover het volgende: "Het kunstwerk boeit de kijker op verschillende manieren. De onschuldige schoonheid van het model valt als eerste op. Als je er langer naar kijkt pakken de gevoelige donkere ogen van het meisje en de kleine duivelse vleugels die uit haar rug te lijken te groeien de aandacht"

Ik vind het persoonlijk een heerlijke CD met een goede mix van verschillende muziekstijlen. Ideaal voor een uurtje loungen in een hangmat, of vlak voor het uitgaan tijdens een uitgebreide tutsessie.

Lees ook:Jouw foto in een kustwerk over Facebook
Lees ook:Filmpje: Surfin’ girls
Lees ook:Ontspan je lichaam en geest met Oreade Music
Lees ook:Muziek als healer…
Lees ook:XCO = een verslavend lekkere sport!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>