Model op je 50ste? Plus Magazine organiseert de wedstrijd

We zijn nooit te oud om 'mooi' te zijn. De vijftigplusser van vandaag mag gezien worden, dat is zeker. Bovendien is er geld aan te verdienen, omdat er nou eenmaal steeds meer producten voor deze doelgroep komen. Daarom organiseert het magazine Plus voor de tweede keer de Plus Personality awards. Zin in een verzetje of wil je eindelijk een diep gekoesterde droom waarmaken? Schaam je vooral niet, doe gewoon mee en zie maar waar het schip strand….

 

Iedere 50+er, man of vrouw, in Nederland kan zich hiervoor opgeven. Tot 10 juni kan er ingeschreven worden op de Plus-website. En op 16 september worden de winnaars bekend gemaakt in Grand Hotel Huis ter Duin.  

Laat er geen misverstand over bestaan, ook de Plus Personality draait om schoonheid. Dan wel niet alleen van buiten, maar vooral ook van binnen. Vitaliteit, uitstraling, persoonlijkheid, zelfbewustzijn en levenservaring; deze vijf punten bepalen wie de twee winnaars worden. De hoofdprijs bestaat uit een inschrijving bij het modellenbureau Max Models, inclusief een professionele fotoshoot voor de eigen portfolio. Tot slot werken de winnaars mee aan een modereportage in Plus Magazine en krijgen ze een zonvakantie voor twee personen aangeboden.

Meer info nodig? ga naar de website.

Lees ook:LaPaay Magazine de glossy van Patricia
Lees ook:Winonah de Jong inspireert
Lees ook:Lola is het allerlekkerste geurtje….
Lees ook:Party,party, party voor Douglas Cardhouders
Lees ook:Nieuw magazine voor jonge chicks

8 Reacties // Reageer

8 thoughts on “Model op je 50ste? Plus Magazine organiseert de wedstrijd

  1. Daphne

    Leuk stukje over de 50+ modellenwedstrijd van Plus Magazine! Het klopt alleen niet dat Dove sponsor is. Dat zou gewelidg zijn, maar helaas niet het geval.

      /   Reply  / 
  2. redactie, monique

    hoi daphne, je had me ook al gemaild, voordat ik dit berichtje las. dus nav je mail heb ik dat zinnetje eruit gehaald, anders had ik het het laten staan, om jouw reactie op waarde te houden. dus bij deze: dove als sponsor stond erin, maar is nu weggehaald want het klopte niet. thanks!

      /   Reply  / 
  3. Ernest

    Mij is het niet gelukt één plaats te vinden waar je je kunt inschrijven………………

      /   Reply  / 
  4. redactie, monique

    ernest, je hebt helemaal gelijk! er is nada noppes op die website over inschrijvingsmogelijkheden te vinden. terwijl dat expliciet in het persbericht werd gemeld. ik heb al bij dat persbureau aan de bel getrokken. domme actie, kortom.
    en bedankt voor je oplettenheid!

      /   Reply  / 
  5. ernestsalsa

    Klap op de vuurpijl: je kunt je niet op de website opgeven. Alleen als je het blad Plusmagazine koopt, zit daarin een inschrijfformulier en alleen daarmee kun je je opgeven. Nu maar hopen voor de organisatie dat voldoende aantrekkelijke ‘oudjes’ op het blad zijn geabonneerd………………….

      /   Reply  / 
  6. redactie, monique

    ha ernest, het pr bureau had me verzekerd dat er nog wel degelijk een link op de website zou komen omdat ze merkten dat er toch via de website veel geinteresseerden kwamen. maar met een sluiting van 10 juni heeft dat ook geen zin meer lijkt me.
    ze hadden het ook nog niet eerder bedacht, terwijl ze het wel in het persbericht hadden geschreven. ze hoopten (natuurlijk) de verkopen van het blad op te krikken door vooralsnog alleen een aanmeldingskaart in het blad te doen.

    enfin, mislukte communicatie.

      /   Reply  / 
  7. romeo

    Ik vind dat je nooit te oud bent om model te kunnen zijn. Of je nou 20, 30, 40, 50 of 60 jaar , man of vrouw bent. Waarom niet? Tegenwoordig zijn er zoveel mensen die op leeftijd zijn, maar die jonger lijken dan dat ze in werkelijkheid zijn. Kijk naar Cindy Crawford, die loopt ook al bijne tegen de 50. Maar ze doet niet onder voor een model van 30, vind ik. Dus ja, niemand is te oud om mooi te zijn!

      /   Reply  / 
  8. Miciel Martens

    Ben een hoog-sensitief persoon,slank, blond haar, vrouw
    63j. Zoek een nieuwe uitdaging!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>