Zes redders in nood

Je bent onderweg naar een belangrijke afspraak of ‘n feestje, doet nog een laatste check in de spiegel en op dat moment zie je een ongenode gast op je gezicht. Puistjes en mee-eters (ook wel acne genoemd), we hebben er allemaal wel eens last van, in meer of mindere mate. Eau Thermale Avène, expert op het gebied van de gevoelige huid, heeft speciaal voor de onzuivere huid een aparte huidverzorgingslijn, ‘Cleanance’. De lijn wordt nu uitgebreid met TriAcnéal, een bijzonder product met een drievoudige werking. De drie actieve bestanddelen in TriAcnéal pakken op verschillende niveaus de onzuiverheden aan. Bijzonder in dit product is het gepatenteerde bestanddeel Efectiose, dat de werking van de andere twee bestanddelen (glycolzuur en retinaldehyde) aanvult en zorgt voor een optimale aanpak van onzuiverheden.

Uiterst mild
Een verzorgde huid begint met het dagelijks reinigen. Als expert op het gebied van de gevoelige huid heeft Avène producten ontwikkeld die uiterst mild en voor dagelijks gebruik zijn. De Cleanance-lijn is niet agressief en daarmee ideaal voor de onzuivere huid die vaak voorzichtig behandeld moet worden. Door de unieke combinatie van pompoen extract en zinkgluconaat in de meeste producten uit de Cleanance-lijn werken ze talgregulerend en gaan ze puistjes tegen. In de TriAcnéal-crème vormen de drie actieve bestanddelen Efectiose, glycolzuur en retinaldehyde (RAL) de basis. TriAcnéal heeft een peelend effect en dringt tot diep door in de verstopte poriën.

Zes redders in nood
Voor het reinigen van de huid zijn er binnen de Cleanance-lijn twee producten die in combinatie met elkaar gebruikt kunnen worden:
Cleanance soapless gel cleanser, een milde zeepvrije reiningsgel met een effectieve werking. Voor een optimale werking moet de gel twee keer per dag met water worden gebruikt, ’s ochtends én ’s avonds, voordat andere verzorgingsproducten of eventuele lokale geneesmiddelen worden aangebracht.
Cleanance Anti-shine purifying lotion, als mogelijke aanvulling op de Cleanance soapless gel cleanser. Goed te gebruiken om met name de glimmende T-zone tegen te gaan. Goed schudden voor gebruik en aanbrengen met een watje.

Om de huid na het reinigen goed te verzorgen en hydrateren heeft Eau Thermale Avène verschillende verzorgingsproducten, afgestemd op de ernst van de huidonzuiverheden. De één heeft meer last van een vette huid en de ander ondervindt juist meer hinder van zwarte mee-eters of puistjes.  

* Cleanance Anti-shine regulating lotion, een  lotion met een matterend effect. Kan zowel ‘s ochtends als ‘s nachts worden aangebracht. Geschikt voor het hele gelaat. 
* Cleanance K, een crème die ook ’s ochtends en ’s avonds gebruikt kan worden. Dit product bevat verschillende (fruit)zuren voor een peelend effect.
* TriAcnéal, het nieuwste product met de unieke drievoudige werking, is te gebruiken bij een zeer onzuivere huid en helpt ook om littekenvorming tegen te gaan. Dit product dient vanwege het zeer actieve retinaldehyde ’s avonds aangebracht te worden. Voor overdag kan de Cleanance anti-shine regulating lotion als verzorgingsproduct gebruikt worden.                                                                                                                                                                                                                        * Clean-Ac, een crème die uitermate geschikt is als aanvulling op een medicinale behandeling voor acne. Zo’n medicinale behandeling kan soms tot extra irritatie van de huid leiden. Het is een hydraterende en verzachtende crème die de huid een comfortabel gevoel geeft, zonder deze te verstoppen.

Het is belangrijk de onzuivere huid ook goed te beschermen in de zon, maar natuurlijk niet met te vette producten die de huid kunnen verstoppen. In haar lijn zonproducten heeft Avène een emulsie met beschermingsfactor 30, die speciaal ontwikkeld is voor de onzuivere huid: Cleanance UV 30 Emulsion.
Verkrijgbaarheid
De verzorgingsproducten van Eau Thermale Avène zijn in Nederland verkrijgbaar bij 235 vestigingen van Mediq Apotheek, distributeur van Avène in Nederland. Daarnaast worden de producten van Eau Thermale Avène door Mediq ook aangeboden bij andere apotheken, huidklinieken en huidtherapeuten. De consumentenadviesprijzen van de Cleanance verzorgingsproducten zijn:

•Cleanance soapless gel cleanser (200 ml)€13,99
•Cleanance Anti-shine purifying lotion (200 ml)€14,49
•Cleanance Anti-shine regulating lotion (40 ml)€14,49
•Cleanance K (40 ml)€14,49
•Clean-AC (40 ml)€14,49
•TriAcnéal (30 ml)€14,99

Over Eau Thermale Avène
Eau Thermale Avène is een dermo-cosmetisch merk, opgericht door de Franse apotheker Pierre Fabre in 1990 en is in Frankrijk nummer 1 in huidverzorging voor de gevoelige huid. Avène is expert op het gebied van deze huid. Het hoofdbestanddeel in de producten is het thermale water uit de bron van het plaatsje Avène in Frankrijk. Meer dan 300 studies hebben aangetoond dat het thermale water een kalmerende, verzachtende en verzorgende werking heeft. De producten van Avène zijn naast de dagelijkse verzorging van de huid ook geschikt als aanvullende huidverzorging bij de behandeling van huidaandoeningen. Eau Thermale Avène wordt wereldwijd aanbevolen door dermatologen. Bij de thermale bron in Avène is een Hydrotherapy Center gevestigd waar mensen met huidproblemen terecht kunnen. In 2010 brachten ruim 2500 mensen een bezoek aan het Hydrotherapy Center. De producten van Eau Thermale Avène worden wereldwijd in meer dan 80  landen verkocht. Sinds 2010 is Avène ook verkrijgbaar in Nederland, via Mediq Apotheek.
•Cleanance UV 30 Emulsion (50 ml)€16,49

Lees ook:Onzuiverheden worden optimaal aangepakt
Lees ook:EAU THERMALE AVÈNE KOMT NAAR NEDERLAND
Lees ook:Zonproducten zonder parabenen en extra waterproof
Lees ook:0% conserveermiddel en 0% emulgator en tóch onbeperkt houdbaar
Lees ook:De dermatologische kracht van water

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>