Krachtig parfum van Avril Lavigne bevat donkere chocolade en groene peer!

UnknownMet meer dan 30 miljoen verkochte albums wereldwijd hoort Avril Lavigne bij de groten uit de rock ‘n roll wereld! Nu Lavigne haar plek in de muziekwereld heeft gevonden, is ze tevens actief als actrice, filantroop en zelfs als modeontwerpster. Lavigne maakte in 2o02 een stormachtige entree in de muziekwereld met het door critici goed ontvangen album Let Go met daarop de successingles Sk8r Boi en Complicated. Haar eerste album uit 2004, Under My Skin, kwam op nummer 1 in de hitlijsten binnen, net als haar langverwachte derde album The Best Damn Thing.

Lavigne heeft ook haar eigen parfum Black Star, misschien heb je het al weleens bij iemand geroken. Het parfum is geïnspireerd op haar krachtige muziek en heeft dezelfde energie en individuele stijl als Avril zelf. Black Star is een mix van levendige bloemige,

fruitige en rijke akkoorden, die elke hun eigen frisse aantrekkingskracht hebben. De noten vormen samen een wervelend en sprankelend geurenpalet en creëeren zo een heerlijk UNIEK parfum. De geur opent met groene peer, het hart bestaat uit roze hibiscus en deze wordt aangevuld met zoete, sappige en overheerlijke zwarte pruim. De basis van de geur wordt gevormd door diepe akkoorden van donkere chocolade. Heerlijk gewoon!

Black Star van Avril Lavigne is verkrijgbaar vanaf €16,00 voor een flacon van 15ml

Er zijn ook een showergel, bodylotion en deo aerosol van Black Star. Je kunt je lichaam dus volop in deze krachtige sensatie hullen, als dat geen feestje is!

Voor meer info over Avril zelf kun je een kijkje nemen op: www.avrillavigne.com

Lees ook:Avril Lavigne’s forbidden ROSE…
Lees ook:Bijna in de schappen: Wild Rose van Avril Lavigne
Lees ook:Nicole Richie komt met een parfum
Lees ook:Hul jezelf in ‘Wild Rose’
Lees ook:Star Trek Parfum

1 Reacties // Reageer

One thought on “Krachtig parfum van Avril Lavigne bevat donkere chocolade en groene peer!

  1. Amanda

    Deze parfum is lekker en de geur blijft lang zitten.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>