Bijna in de schappen: Wild Rose van Avril Lavigne

Vanaf augustus verkrijgbaar!

WILD ROSE

Op zoek naar een nieuwe geur. En durf jij je eigen, pure vrouwelijke stijl te ontdekken? Dan is de nieuwe geur van Avril op zeker jouw ding!

De internationaal succesvolle zangeres Avril Lavigne introduceert haar derde parfum, Wild Rose, de nieuwste aanwinst in haar geurencollectie. Door het lichte karakter is Wild Rose een perfect parfum voor overdag, een mooie aanvulling op de warme avondgeur van Avril, Forbidden Rose. Wild Rose, waarin zowel Avrils vrouwelijke als haar stoere en speelse kant is verenigd, is een frisse geur voor meiden die niet bang zijn om hun wilde kant te laten zien en die willen ontdekken wat het leven voor ze in petto heeft.

Met Wild Rose spoort Avril meiden aan hun dromen te beleven en het leven leuker en spannender te maken. “Wild Rose is een parfum voor vrije geesten”, aldus Avril. De geurWild Rose is een sprankelende mix van zomers geel fruit, vochtige bloemen en zoete houtnoten die een frisse, vrouwelijke spirit uitdragen. De geur opent met de energie van sprankelende mandarijn, grapefruit en rode pruim.

Na de opening komt het stralende boeket van het hart naar voren, dat bestaat uit frangipani-bloemen, dromerige blauwe orchideeën en oranjebloesem. De basis van het parfum wordt gevormd door een muskusachtige ondertoon van sandelhout, die wordt aangevuld met een heerlijk akkoord van crème brûlée, wat de geur zijn ondeugende zoete aantrekkingskracht geeft.

Wat betreft de verpakking is er opnieuw gebruik gemaakt van de bekende roos, met een spannend nieuw ontwerp, maar nog steeds herkenbaar als het typische uiterlijk van de geuren van Avril Lavigne. De flacon heeft met zijn bijzondere vorm een wat zachtere uitstraling, met een dromerige kleurencombinatie van diverse tinten roze, aangevuld met witte “frosted” accenten.  Om de nek van de veelhoekige flacon is een zilveren ring gewikkeld met een patroon van bloemig prikkeldraad. De doorzichtige, roze rozendop maakt het ontwerp af. Onder de roze dop vind je een verrassing: de ring met het prikkeldraad kan worden verwijderd en als grappig accessoire worden gedragen.

Het prikkeldraadthema heeft een uniek roosontwerp en is doorgevoerd op de verpakking, om meiden te inspireren hun wilde kant te laten zien en op zoek te gaan naar het onverwachte. De campagneDe tv-reclame voor Wild Rose is gemaakt in Los Angeles (California) en zowel gefilmd als geregisseerd door Dave Meyers.

De printcampagne, waarvoor fotograaf Naomi Kaltman verantwoordelijk is, laat een aantrekkelijke en verleidelijke Avril zien en heeft als motto “Dare to Discover More.” “Dave Meyers is een ongelooflijk getalenteerd regisseur en het was een genot om met hem te werken”, aldus Avril. 

Het assortiment:

Eau de Parfum, 15ml      17 EUR

Eau de Parfum, 30 ml     25 EUR

Eau de Parfum, 50 ml     35 EUR 

Shower Gel,  150 ml       9.95 EUR

Body Lotion,  150 ml       9.95 EUR

Deodorant Spray, 150 ml 9.95 EUR

*De uiteindelijke verkoopprijs wordt door de retailer bepaald

Avril Lavigne Wild Rose is verkrijgbaar vanaf 15 augustus 2011, nog eventjes geduld dus, maar daarna wordt het genieten met een grote ‘G’

Lees ook:Hul jezelf in ‘Wild Rose’
Lees ook:Avril Lavigne’s forbidden ROSE…
Lees ook:Krachtig parfum van Avril Lavigne bevat donkere chocolade en groene peer!
Lees ook:Nicole Richie komt met een parfum
Lees ook:Pittig & speels: Absolute Woman

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>