Parfum voor op je kussen..

profumo_dsa_api_zoomJe slaapt ‘s nachts nog beter wanneer je Collistar’s parfum Profumo dei Sogni® op je lichaam en je kussen sprayt! Deze aromatische body- en kussenspray met essentiële oliën en melatonine werkt: ontspannend, kalmerend, anti stresserend en vochtregulerend.

Het is een concentraat van sereniteit. Combineert in één magische formule een mild ontspannend geurbouquet, de kalmerende eigenschappen van citroenmelisse en melatonine en het anti-stress effect van pure essentiële oliën. Met name van lavendel -symbolisch aanwezig in de flacon- dat erom bekend staat dat het een ontspannen gevoel en slaap bevordert. De formule combineert

de meest geavanceerde technologieën met duizend jaar oude tradities van aromatherapie. Laat  je zelf omhullen door het milde parfum om het gevoel van totaal welzijn te ervaren: stress verdwijnt, je voelt je meer ontspannen en kalm. Vermoeidheid en spanning worden geëlimineerd.

Hoe en wanneer te gebruiken? Bij voorkeur ‘s avonds, waarbij je het niet alleen op het lichaam sprayt, maar ook in je slaapkamer of op je kussen.

Flacon met spray 125 ml. Adviesprijs: € 39,00

Lees ook:Verlost van de pijn in je rug met WATSU
Lees ook:Ontspan je lichaam en geest met Oreade Music
Lees ook:Schoonheidsslaapje op het perfecte kussen
Lees ook:Kneedbare aromatherapie
Lees ook:In the mood met Oscar & Babette®

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>