Viktor&Rolf flikken het weer, deze keer met basilicum en peer

GIRL_VR3EAU MEGA_V&R_30mlHelemaal goed is het nieuwe parfum EAU MEGA van Viktor&Rolf. EAU MEGA is hun tweede damesparfum. Ik schreef eerder al dat de geur er aan kwam en nu hij er is kan ik niets anders doen dan heel hard uitschreeuwen hoe heerlijk het parfum is. Hulde voor Viktor&Rolf, want de bloemige geur is fris en ruikt overweldigend verleidelijk. Het parfum wordt gekarakteriseerd door groene noten (vioolblaadjes, groene basilicum en peer) een sprankeling van verfijnde vrouwelijke bloemblaadjes (pioenrozen en sambacjasmijn), italiaanse citroen en watertonen. Het sensuele en verfijnde karakter wordt tot uiting gebracht met een zachte ultra houttoon. De energie en verfijning van cederhout en kasjmier worden gecombineerd met de warme en romige rijkdom van sandelhout en witte musk. Ofwel: een droomgeur!

Volgens Viktor&Rolf is EAU MEGA hét parfum voor een supervrouw. Als een supervrouw deze geur draagt, komt het beste in haar naar boven. De realiteit wordt omgezet in haar eigen universum van schoonheid en glamour en zij creeërt haar eigen ‘mega’ wereld. Deze vrouw heeft de allure, charme, schoonheid en zelfverzekerdheid van iemand die niets te bewijzen hoeft. Zij laat haar eigen licht schijnen. Zij haalt haar sterkte en innerlijke kracht uit haar eigen IK. Zij weet dat vrouwelijkheid een sterkte is.

Ik ben om……..wat een prachtig concept in zijn algeheelheid en het ruikt nog hemels ook !

Vanaf € 55 voor 30ml

Lees ook:Eau Mega is de frissere tegenhanger van Flowerbomb
Lees ook:Hoeraa voor Flowerbomb’s La Vie en Rose!
Lees ook:Viktor & Rolf bestaan 20 jaar
Lees ook:Ode aan Viktor & Rolf
Lees ook:Flowerbomb Bath decadence

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>