Justin Timberlake ruikt naar koffie…..

Play en Play Intense heten de parfums die Justin Timberlake namens Givenchy Parfums vertegenwoordigt. Justin is  voor beide geuren onlangs prachtig gefotografeerd. In september gaat de campagne van Justin voor Givenchy wereldwijd van start. De eerste beelden zijn echter al uitgelekt op internet én die mogen er zijn. Justin ziet er echt geweldig uit in zijn rol van parfumpromotor.

 

De voornaamste ingrediënten van het parfum zijn : koffie, zwarte peper, grapefruit en mandarijn. Het is een heerlijke kruidige geur. In Nederland zijn de geuren overigens al een tijdje verkrijgbaar. In dit geval lopen we voor op de USA en Engeland, want daar komen de geuren pas in september in de schappen. Justin zelf is een trouwe drager van beide eau de toilettes.

Adviesprijs: € 75,-

Lees ook:Givenchy twittert
Lees ook:Verleid, flirt en ga los als met ‘Super Playboy’ !
Lees ook:‘Play the Game’ onder je armen
Lees ook:C’mon it’s Time to Play!
Lees ook:Musthaves: ETERNITY summer Calvin Klein

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Justin Timberlake ruikt naar koffie…..

  1. Charly

    Ik heb play voor mijn vriend gekocht en vind hem helemaal niet naar koffie ruiken. zou toch gek zijn als hij naar koffie zou ruiken. hij ruikt trouwens wel naar houd met d-squared wood. Hoewel ik het niet erg zou vinden als hij naar onze koffie ruikt van de Dolce Gusto… Heerlijk ;)

      /   Reply  / 
  2. Monika vd Marel Auteur

    hahaha , het is ook een grapje van mij, maar er zit wel koffieboon in hoor :)

      /   Reply  / 
  3. LuNa

    Vind het een mooie foto, toen ik het voor het eerst zag in het magazine van een parfumerie moest ik eens goed kijken wie de handsome guy was. Ben nu erg benieuwd naar het luchtje!!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>