Verleid, flirt en ga los als met ‘Super Playboy’ !

pbOntdek een wereld waarin ALLES kan en waarschijnlijk ook zal gebeuren… Uit het duister van de nacht doemt een nieuwe superheld op, een meester in verleiding. Maak kennis met Super Playboy.

Met één verleidelijke spray transformeren de twee nieuwe geuren van Playboy Fragrances je in dé superverleider van de avond. De lijn van Super Playboy-lichaamsverzorgingsproducten maakt de transformatie compleet. JIJ bent Super Playboy – de normale datingregels gelden nu niet meer! Ontketen je verleidingskracht en zet de avond naar je hand!

Je super krachten maken je super aantrekkelijk. Ben je er klaar voor? PRESS TO PLAY!

SUPERBETOVERENDE PARFUMS

Voor haar: De superkracht van dit parfum: hij valt als een blok voor je…

Een kracht die verleidt: Met een heerlijke mix van margarita’s, energy drink en mandarijn vang je in no time zijn aandacht!

Een kracht die betovert: Met een noot van exotische paradijsbloem, zoete fresia en de gewoonweg verrukkelijke ‘amour en cage’ betover je hem gegarandeerd.

Een kracht die een onvergetelijke indruk achterlaat: Seal the deal met sensuele amber, warm massoiahout en sexy muskus. Zo blijf je altijd in zijn dromen aanwezig!

Die arme jongen heeft geen schijn van kans… PRESS TO PLAY!

Voor hem: De superkracht van dit superverleidelijke parfum: flirten wordt een pure formaliteit…

Een kracht die bedwelmt: Met een onverwachte explosie van sprankelende bergamot, sappige rode appel en kruidige peper vang je in no time haar aandacht!

Een kracht die verovert: Verras haar met de coole geur van lavendel gecombineerd met de warme geur van kaneel en een verrukkelijk vleugje sappige ananas.

Een kracht die haar weerloos maakt: Met de hypnotiserende geur van cederhout in combinatie met krachtige patchoeli en sensuele amber zal ze je niet kunnen weerstaan. Nu weet ze dat je haar wil.

Ze is van jou! PRESS TO PLAY!

SUPERAANTREKKELIJKE LICHAAMSVERZORGINGSLIJN

Elke Super Playboy weet dat verleidingskracht ook afhankelijk is van een heerlijk geurend lichaam! Het verzorgen van je lichaam met de allerbeste producten is een belangrijk onderdeel van je voorbereiding voor een heerlijk avondje uit…

DE SHOWERGELS

Voor superverleiders is het essentieel dat ze lekker ruiken en zich schoon voelen. Want wat is nou een playboy die er niet tot in de puntjes verzorgd uitziet? De Super Playboy-douchegels transformeren je van een gewone sterveling tot een absoluut onweerstaanbaar wezen!

For Her, een hydraterende douchecrème met een heerlijke geur die de huid zijdezacht laat aanvoelen. For Him, een 2-in-1 douchegel + shampoo voor het hele lichaam met een mysterieuze, houtachtige geur voor hardwerkende en multitaskende superverleiders!

DE BODY SPRAYS

Dankzij de bescherming van de Super Playboy- Body Sprays zijn zelfs de drukste superverleiders op elk moment van de dag klaar om in actie te komen. De prikkelende geuren werken al even verslavend als de parfums en zijn heel makkelijk over je hele lichaam te sprayen.

For Her, een body spray met een heerlijke geur in een sexy, vrouwelijke, donkerroze verpakking. For Him, een body spray met een warme, houtachtige geur in een opwindende donkerblauwe verpakking.

Verkrijgbaar vanaf: bij de drogist

Assortiment For Him Consumentenadviesprijs

Eau de Toilette – 50ml €10,99

Eau de Toilette – 100ml €14,99

After Shave – 100 ml € 9,99

Body Spray – 150ml €3,55

Shower Gel – 250ml €3,35

 

Assortiment For Her Consumentenadviesprijs

Eau de Toilette – 30ml €13,50

Eau de Toilette – 50ml €17,50

Body Spray – 150ml €3,55

Shower Gel – 250ml €3,29

Lees ook:Hemels voor hem & haar: Super Playboy
Lees ook:PLAY IT ROCK…
Lees ook:Sneakpreview: Playboy – Full Body Shower gel & Shampoo
Lees ook:Ruik net zo sexy als een ‘Pin Up’
Lees ook:Lovely kado-sets voor onder de kerstboom

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>