Sneakpreview: Playboy – Full Body Shower gel & Shampoo

 

Op www.beauty.blog.nlalvast een sneakprevies van de Playboy Full Body Shower gel & shampoo. Heerlijk voor je lief. Alleen moet je nog eventjes geduld hebben, want de lijn met shower gels voor hunks hun body’s and haren, is vanaf eind januari vekrijgbaar. Wij vertellen je nu alvast wat je ervan kunt verwachten. Met deze vijf showergels ervaren mannen het echte Playboy-gevoel.

Met een jet-set levensstijl, omringd door prachtige vrouwen, een cosmopolitan nachtleven en glamoureuze locaties is puur plezier het doel van elke charismatische Playboy. Als zo’n levensstijl hem aanspreekt dan is het belangrijk dat zijn dagelijkse verzorgingsroutine hem het zelfverzekerde Playboy gevoel geeft.

Elke Playboy Shower gel & Shampoo heeft een moderne mannelijke geur, geïnspireerd op ’s werelds meest begeerde levensstijlen van de steden: Hollywood, Vegas, Malibu, New York en Londen. Kies de shower gel & shampoo die het beste past bij zijn Playboy spirit en hij voelt zichzelf een echte player! Je gaat hem zien smilen van oor tot oor.

Als hij streeft naar de ultieme celebrity levensstijl, geef hem dan de Sexy Hollywood Shower gel & Shampoo. Houdt hij ervan om risico’s te nemen? Schenk hem dan de sensuele geur Hot Vegas, een echte geluksbrenger. Of is hij een beachboy, dan waant hij zich heerlijk relaxed op het strand met de koele geur van Cool Malibu. De gedurfde geur van No Sleep New York is ideaal voor all-nighters in de stad die nooit slaapt . Voor nachtbrakers is er de energieke geur van Swingin’ London.

Playboy Stijl

Het beroemde merk Playboy staat bekend om een gevoel voor stijl en de nieuwe shower gel & shampoo is daarop geen uitzondering. De elegante flacons zijn onmiskenbaar cool en net zo sexy met hun subtiele rondingen die doen denken aan de beroemde Playboy Bunnies.

Geur-zinnig

Elke Playboy weet dat een goede verzorging essentieel is voor het spel der verleiding. Daarom heeft elk van de nieuwe shower gel & shampoo een bijbehorende Playboy eau de toilette of body spray, ook geïnspireerd op dezelfde feeststad. Je kunt je geur dus langer laten werken door een shower gel & shampoo te gebruiken en daarna de bijbehorende eau de toilette te sprayen.

Met het uitgebreide shower gel & shampoo assortiment heeft Playboy zeker iets voor elke man. De vijf geuren omvatten alle verschillende geursoorten als verfrissende citrusgeuren, verleidelijke oosterse geuren en ook meer sensuele houtachtige geuren.

Full-Body Formule

Met de Playboy-geuren kun je van het ene feest meteen naar het andere gaan en ben je altijd verzekerd van de perfecte geur die je onweerstaanbaar maakt. De Playboy Full Body varianten kunnen als shower gel en als shampoo gebruikt worden, dus je hebt maar één flacon nodig. Gebruik de gel op haar en huid voor een schoon gevoel en een geweldige geur. Dus spring onder de douche en laat het spel beginnen!

DE PLAYBOY SHOWER GEL-LIJN FACT SHEET

Playboy introduceert een nieuwe lijn van full-body shower gel & shampoo voor mannen, met stijlvolle en moderne geuren die zijn geïnspireerd op de meest trendy feeststeden ter wereld.

De lijn:

Sexy Hollywood: een geur voor de ultieme celebrity Playboy-levensstijl

Hot Vegas: een sensuele geur die geluk brengt

Cool Malibu: een koele geur die doet denken aan chillen op het strand

No Sleep New York: een gedurfde geur voor all-nighters in de stad die nooit slaapt

Swingin’ London: een energieke geur waarmee je de hele nacht door kunt rocken

Inhoud: Flacons van 250 ml voor elke geur

 

Beschikbaar: 28 januari 2012

Consumentenadviesprijs €3,29

De Playboy geurlijn bevat: Hollywood Playboy, Vegas Playboy, Malibu Playboy, New York Playboy en London Playboy Eau de toilette en Body sprays.

Lees ook:Hemels voor hem & haar: Super Playboy
Lees ook:Verleid, flirt en ga los als met ‘Super Playboy’ !
Lees ook:Creëer catwalk looks in je badkamer
Lees ook:Lovely kado-sets voor onder de kerstboom
Lees ook:Ruik net zo sexy als een ‘Pin Up’

7 Reacties // Reageer

7 thoughts on “Sneakpreview: Playboy – Full Body Shower gel & Shampoo

 1. Niels

  Hey,

  O gaaf zeg!
  Ik had al Eau de Toilette van Malibu Playboy en ook al deo.
  Dan ga ik die Cool Malibu halen!!
  En ik wou er nog bij zeggen: Er bestaat ook nog AfterShave.
  En er bestond al wel shower gel, maar die kon je alleen maar krijgen in een geschenkset en nu dus ook los, en is ook shampoo.
  Gaaf zeg!!

    /   Reply  / 
 2. Monika

  Goed he Niels? Ruikt echt lekker fris :)

    /   Reply  / 
  1. Niels

   Hee Monika,

   Weet jij waar ze die Cool Malibu hebben?
   Bij Kruidvat hebben ze 4 van 5, geen Cool Malibu.

     /   Reply  / 
 3. Niels

  Jazekerss

    /   Reply  / 
 4. tim wolters

  de hollywood showergel is heerlijk van geur , het enige probleem is dat de showergel nergens apart te verkrijgbaar is , enkel tijdens feestdagen in een pakket . of weet iemand waar de showergel los of in pakket te verkrijgen is?

    /   Reply  / 
  1. Niels

   Jij bedoelt zeker die Witte Hollywood in een tube?
   Die kan je echt alleen maar in een set krijgen.
   Hebben ze soms wel bij Etos of Kruidvat.
   Maar die Sexy Hollywood Shower Gel & Shampoo in 1 ruikt hetzelfde hoor, die hebben ze bij Kruidvat.

     /   Reply  / 
 5. Niels

  Hee,

  Weet iemand waar ze Cool Malibu hebben?
  Bij Kruidvat en Trekpleister hebben ze er maar 4.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>