Haal de lente in huis met Oriflame’s nieuwste musthaves

Heerlijk de zon schijnt elke dag, dus het is tijd om alles weer lekker op te ruimen thuis en de bezem ook door je beautyproducten te halen. Wat is bijna op, wat is nog goed, wat heb je nodig?  Je moet je ook bedenken dat niet alles eeuwig houdbaar blijft, dus een beetje de boel reorganiseren kan geen kwaad nu. En da nwillen we natuurlijk nieuwe heerlijke beautyspulletjes. Ik werd onlangs getipt over de Oriflame Swedish Spa Bodylijn en de ‘My Naked Truth’ Eau de Toilette. Beide kan ik je aanraden en wel om het volgende: je hebt echt het gevoel dat je de lente in huis haalt. Heerlijk!

De nieuwe, limited edition-lijn van Oriflame Swedish Spa bevat Bergframboos, Salie en Vitamine C als belangrijkste ingrediënten. Deze krachtige werkstoffenmix zorgt ervoor dat de diepere huidlagen van de lichaamshuid worden gerevitaliseerd en verstevigd.  Het systeem bestaat uit drie synergetische stappen. Stap 1 is het exfoliëren en van de huid met Oriflame Swedish Spa Exfoliating Body Wash (€ 12,00/200 ml). Deze zeepvrije, pH-neutrale formule verwijdert dode huidcellen, verfrist en reinigt de lichaamshuid. Stap 2 is het stimuleren van de huid met de Oriflame Swedish Spa Exfoliating Massage Bar (€ 5,00/100 g.). Deze romige massagezeep stimuleert de doorbloeding van de huid en reinigt de lichaamshuid zonder uit te drogen. De laatste stap in het spa-ritueel is het aanbrengen van de Oriflame Swedish Spa Anti-Cellulite Gel-Cream (€ 12,00/200 ml). Deze gelcrème pakt cellulite effectief aan en zorgt voor een stevige, zachte en veerkrachtige lichaamshuid.

De nieuwe limited edition Swedish Spa-lijn met Bergframboos, Salie en Vitamine C is verkrijgbaar tot en met ca. juni 2015* (*zo lang de voorraad strekt).

‘My Naked Truth’ 

Een subtiel aura van zelfvertrouwen en sereniteit – op welke manier kun je de pijlers van je natuurlijke vrouwelijkheid beter beschrijven? Het is de pure, naakte waarheid van schoonheid. De nieuwe Oriflame ‘My Naked Truth’ Eau de Toilette is de essentie van innerlijke balans. Het hult je in een zacht en subtiel geurwaasje van harmonie, dat je natuurlijke charme en innerlijke schoonheid laat stralen.

De zachte aanraking van katoenbloem

De inspiratie achter deze nieuwe Oriflame-geur is de katoenbloem. Ongeveer twee maanden na het planten verschijnen er knoppen in de katoenplant. Deze gaan open en de bloemblaadjes die tevoorschijn komen variëren van crèmewit en geel tot poederroze. De katoenvezels groeien onder de warme zon totdat er uiteindelijk wollige katoenbolletjes ontstaan. Met dit als visioen creëerden de parfumeurs van Oriflame een subtiel en verfijnd katoenbloemakkoord, mooi in eenvoud, zacht en teer als het meest pure witte, frisse katoen!

Een ware expressie van harmonie: de flacon

Oriflame ‘My Naked Truth’ Eau de Toilette komt in een prachtig ontworpen glazen flacon die het verhaal van de geur vertelt. De eenvoudige, rechte lijnen van de randen, gecombineerd met de vrouwelijke vormen van het ovaal, creëren een uitstraling van balans en evenwicht. Het midden is transparant om te visualiseren dat innerlijke schoonheid de enige echte waarheid is – niets blijft verborgen! Tegelijkertijd beschermt de krachtige buitenrand het kwetsbare innerlijk.

Oriflame ‘My Naked Truth’ Eau de Toilette is verkrijgbaar vanaf heden voor € 39,00/50 ml.

Distributie & meer informatie:

De producten van Oriflame worden in Nederland op de markt gebracht door het bedrijf Oriflame Kosmetiek BV uit ’s-Hertogenbosch.

De Oriflame-producten worden verkocht via het directe verkoopkanaal en via de website:www.oriflame.nl

 

Lees ook:Pretty Swan: delicaat en romantisch
Lees ook:Hiermee verleid je hem….
Lees ook:Voor je pa: Oriflame Ascendant Pure Eau de Toilette
Lees ook:Doei doffe lokken, hoi heerlijk glanzend haar
Lees ook:Lief voor je huid: vitaminerijke zonbescherming

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>