Chique & lovely: De Bottega Veneta Deluxe Collection

Nog eventjes gedult, want eind deze maand ligt er weer iets moois in de beautyschappen….

Bottega Veneta creëerde de Deluxe Collection ter ere van de eerste verjaardag van haar signatuur parfum. De collectie is ontworpen om het sensuele gevoel van deze unieke geur te verdiepen en te ontplooien, en weerspiegelt het uitzonderlijke vakmanschap van Bottega Veneta in een hommage aan de intieme, vrouwelijke wijze waarop men een geur aanbrengt.

Het parfum van Bottega Veneta herinnert aan de soepele sensualiteit van de lederwaren waar het modehuis om bekend staat. Met het Venetiaanse platteland als inspiratiebron vormt het een evenwichtige balans tussen natuur en kunst, een synthese van zinnelijkheid en intellect die in de geest blijft hangen als een puur verlangen. Het hart wordt gevormd door een uniek leerakkoord, verweven met een bloemige chypre en verzacht door noten van pruim. Op mysterieuze en memorabele wijze geeft de geur uitdrukking aan de sensualiteit, finesse, en individualiteit van de Bottega Veneta-vrouw.

 

De nieuwe Deluxe Collection is vanaf eind oktober verkrijgbaar en bestaat uit een eau de parfum met een elegante peervormige verstuiver die navulbaar is, een 100 ml eau de parfum navulflacon, een solid perfume compact, die ook navulbaar is* en een geparfumeerde kaars*. De presentatie is verfijnd en onderscheidend, met de verfijnde materialen en kenmerkende motieven waar Bottega Veneta zo beroemd om is. De verschillende elementen uit deze weelderige collectie kunnen afzonderlijk of in lagen worden aangebracht.

De flacon van de eau de parfum, die geïnspireerd is op Venetiaans glaswerk en traditionele Italiaanse karaffen, vormt een boeiende compositie van heldere lijnen, ronde vormen en een bodem met ‘intrecciato’-weeftechniek. Dankzij de verfijnde verstuiver kan de Bottega Veneta-vrouw haar lichaam op elegante wijze omhullen met de geur. De parfumverstuiver zelf intrigeert door contrasten, met een vintage peervormig design en een innovatief mechanisme waarmee de flacon met een enkele kwartslag kan worden afgesloten.

Het solid perfume compact is verpakt in een juweelachtig, koperen doosje met een antieke finish. Het doosje is verpakt in een zachte, lycheekleurige lederen hoes. Op elegante, verfijnde wijze weet dit subtiele doosje de vrouw te inspireren met een verleidelijk gebaar een vleugje solid perfume aan te brengen op de pulserende punten van haar huid.

“Er is iets tijdloos en zeer persoonlijks aan het aanbrengen van een geur”, zegt Tomas Maier, Creative Director bij Bottega Veneta. “De collectie weerspiegelt de ingetogen designfilosofie van Bottega Veneta en is een ode aan dit intieme gebaar.”

Deluxe Collection

Poire Atomizer Eau De Parfum 50 ml € 88**

Eau De Parfum Refill 100 ml € 105**

Deluxe Parfum Compact € 150**

** adviesverkoopprijs

* solid perfume compact navulling en geparfumeerde kaars zijn niet in de Benelux verkrijgbaar.

De Bottega Veneta Deluxe Collection is vanaf eind oktober verkrijgbaar bij diverse Douglas filialen, de Bijenkorf en via www.debijenkorf.nl.

Lees ook:Musthave: Bottega Veneta Purse Spray
Lees ook:Bottega Veneta presenteert KNOT
Lees ook:Ik ga op reis en neem mee….
Lees ook:Betoverend heerlijk meesterwerk voor hem
Lees ook:COTY PRESTIGE gaat de uitdaging aan met Nine d’Urso

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>