Een feestje dé zomerparfums van The Body Shop

 

The Body Shop heeft een Summer Fragrance Collection laten samenstellen door toonaangevende parfumeurs. Door innovatieve materialen en technologie te combineren, maken de parfumeurs van IFF van parfums en smaken unieke ervaringen. Ze werkten mee aan wereldwijde parfumsuccessen zoals oa Beautiful van Calvin Klein, Happy van Clinique en Tresor van Lancome.

De beroemde neuzen van Dominique Ropion, Luc Dong en Domitille Betier betoverden drie van The Body Shops best verkopende  parfums en creeërden de SUMMER COLLECTION. Sappig als zomerfruit, energiek als de oceaan en zo warm als een tropische zonsondergang: voor elke stemming is er wel een parfum te vinden in deze speelse en flirterige zomerlijn.

Elk van deze geuren in de Summer Fragrance Collection bevat 50% Community Fair Trade-alcohol uit Ecuador. Zo weet je dus zeker dat je een positieve bijdrage levert, dat je je deze zomer goed voelt en dat je heerlijk ruikt. Wat wil je nog méér?

1. Love Etc…™ Sun Kiss

Deze geur vangt get orginele Love Etc…parfum en wikkelt hem in een fruitachtige melange van ondeugende bloemengeuren. Met vleugjes bergamot, nectarine, neroli, jasmijn, sandelhout en amber is Love Etc…™ Sun Kiss spannend, speels, flirterig en ondeugend. Tijd dus voor een spannende zomerliefde…

Love Etc…™ Sun Kiss – Eau de toilette, 50 ml adviesprijs = € 19,95

Love Etc…™ Sun Kiss – Body Purée, 250 ml adviesprijs = € 10,95

2. Dreams Unlimited™  Sun Fresh

Dreams Unlimited is het originele positieve parfum van The Body Shop. Nu geeft  Dreams Unlimited™  Sun Fresh opgewektheid van een hele nieuwe kant weer. Neem een duik in de verkoelende, verfrissende oceaan en dompel jezelf onder in al die positieve energie. Dreams Unlimited™  Sun Fresh is een sprankelende, fruitige bloemengeur met vleugjes mandarijn, zeewater, watermeloen, neroli en Florentijnse iris.

Dreams Unlimited™  Sun Fresh – Eau de toilette, 50 ml adviesprijs = € 19,95

Dreams Unlimited™  Sun Fresh- Body Purée, 250 ml adviesprijs = € 10,95

3. White Musk® Sun Glow

White Musk® Sun Glow is een frisse benadering van het originele White Muskparfum. White Musk® Sun Glow is een sensuele en verrassende melange van heerlijke bloemengeuren met vleugjes citroen, pioen, sandelhout en muskus. Het elegante en sensuele White Musk® Sun Glow wordt ook wel het parfum genoemd voor feestelijke zomeravonden buiten en verleidelijke nachten binnen….

White Musk® Sun Glow- Eau de toilette, 50 ml adviesprijs = € 19,95

White Musk® Sun – Glow Body Purée, 250 ml adviesprijs = € 10,95

Lees ook:‘Amazing’ Body Wash van ‘The Big Pony Collection’
Lees ook:Een trio om te zoenen! Met liefde, van Marc Jacobs
Lees ook:Armani voor hem & voor haar
Lees ook:Dé mooiste nude tinten lipstick…
Lees ook:Maak mams happy op moederdag!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>