Zeg het voort: ‘Today. To Help. Together.’

Je slaat twee vliegen in één wanneer je een van de ‘Today. To Help. Together.’ limited edition BOSS Orange Fragrances aanschaft. Je verrast je lief en je helpt kids in Madgaskar aan een betere toekomst. Beauty.blog.nl vindt deze vondst van Boss Orange Fragrances zéér bijzonder. Het draait anno 2012 namelijk om meer dan jezelf, je voelt je een beter mens wanneer je anderen helpt en op deze manier is het nog leuk om te doen ook! Zeg het voort: ‘Today. To Help. Together.’

BOSS Orange Fragrances luidt met de lancering van de nieuwe ‘Today. To Help. Together.’ limited editions van BOSS Orange Man en BOSS Orange Woman de volgende fase in van de samenwerking met UNICEF, ter ondersteuning van het ‘Schools for Africa’ initiatief. We nodigen jullie uit om je aan te sluiten bij onze missie om het leven van kinderen in Madagaskar, één van de armste landen van Afrika, te verbeteren. Vanaf  februari 2012 steunen we met elke aankoop van één van de nieuwe limited editions één schooldag voor 50 kansarme kinderen uit Madagaskar. Toegang tot onderwijs op jonge leeftijd zal hun leven voorgoed veranderen.

BOSS Orange Fragrances staat voor optimisme en compassie, en maakt graag gebruik van alle mogelijkheden om voor een betere toekomst te zorgen. Wij hechten sterk aan onze partnerschap met UNICEF, omdat wij ons met het ‘Schools for Africa’ initiatief allebei ten volle willen inzetten voor het verbeteren van de levens van kinderen. Met de eerste gift van BOSS Orange Fragrances’ aan ‘Schools for Africa’ is UNICEF al enorm geholpen in haar werk om in Madagaskar degelijke en veilige scholen te bouwen. Met de ‘Today. To Help. Together.’ limited editions zullen we een verdere bijdrage leveren aan het uitdragen van de visie achter de samenwerking, namelijk: een verschil maken in het leven van ongeveer 60.000 kinderen uit Madagaskar. Door toegang te bieden tot hoogkwalitatief basisonderwijs en hen te helpen naar school te gaan en te blijven gaan creëren we voor henmeer kansen op een betere toekomst.

Orlando Bloom en Sienna Miller zijn trots op hun samenwerking met BOSS en UNICEF

“Ik voel me bevoorrecht om met BOSS Orange en UNICEF samen te werken. Het is een eer dat ik de mogelijkheden heb gekregen om met eigen ogen te zien hoe hun werk de levens van kinderen in Afrika verandert”, aldus Orlando Bloom, Goodwill Ambassador van UNICEF en gezicht van de geur BOSS Orange Man.“Ik ben zeer vereerd dat ik zo nauw betrokken ben bij het ‘Schools for Africa’ initiatief van UNICEF. Ik hoop dat de samenwerking tussen UNICEF en BOSS Orange zal helpen de levenskwaliteit van mensen te verbeteren, zoveel mogelijk kinderen onderwijs te geven en de wereld als geheel een beetje mooier te maken”, aldus Sienna Miller, gezicht van de geur BOSS Orange Woman.

BOSS ORANGE ‘TODAY. TO HELP. TOGETHER.’ CAMPAGNE

De reclamecampagne, met in de hoofdrollen Orlando Bloom voor BOSS Orange Man en Sienna Miller voor BOSS Orange Woman, toont deze BOSS Orange-ambassadeurs leunend tegen een muur die vol staat met veelzeggende boodschappen als ‘To Smile, To Help, To Live en To Hope’, woorden die synoniem zijn voor de samenwerking tussen UNICEF en BOSS Orange en die precies uitdrukken waarom dit merk zo sterk achter dit initiatief staat. Gekleed in simpele witte T-shirts laten Orlando Bloom en Sienna Miller de woorden voor zichzelf spreken, teneinde gepassioneerde consumenten te betrekken bij het ‘Today. To Help. Together.’ initiatief.

BOSS ORANGE ‘TODAY. TO HELP. TOGETHER.’ LIMITED FRAGRANCE EDITIONS 

De nieuwe limited editions bestaan uit de bekende signature geuren BOSS Orange Man en Woman, waarbij het  beroemde en bijzondere design van de flacons speciaal is aangepast voor ‘Schools for Africa’. De flacons, gemaakt van gestapeld glas dat voor prachtige schitteringen zorgt, zijn voorzien van mooie boodschappen van hoop en geluk. Op de flacons staat ‘To Smile. To Live. To Learn. To Help. Together.’, wat aansluit bij de algemene campagneboodschap ‘Today. To Help. Together.’

BOSS Orange Man bestaat uit topnoten van frisse, knapperige appel, hartnoten van warme vanille en bubingahout en mannelijke houtachtige noten in de basis voor een lekkere dry-down. Spontaan, gepassioneerd en energiek, maar ook casual en relaxed: dat is de BOSS Orange man. Een echte vrije geest. Deze geur is zijn ultieme feel-good geur.

BOSS Orange Woman opent met een geurexplosie van zoete appels en heeft een subtiel en lichtvoetig hart dat bestaat uit witte bloemen, aangevuld met een stevige en warme basis van crèmeachtige vanille en olijfhout. BOSS Orange Woman is gepassioneerd en soulful: de essentie van de dynamische en onafhankelijke vrouw van nu.

Anderen helpen is een unieke ervaring. Zelfs een kleine geste kan voor iemand anders een wereld van verschil maken. De BOSS Orange ‘Today. To Help. Together.’ limited editions zijn ontworpen rondom dit idee van ‘geven’. Met BOSS Orange Fragrances en UNICEF kun jij nu ook een bijdrage leveren om voor de kinderen in Madagaskar dat verschil te maken.

‘Today. To Help. Together.’ Limited Edition BOSS Orange Woman BOSS Orange Woman eau de toilette 50 ml - €54,- 

‘Today. To Help. Together.’ Limited Edition BOSS Orange Man BOSS Orange Man eau de toilette 60 ml - €51,-

Van elke BOSS Orange ‘Today. To Help. Together.’ Limited Edition die wordt verkocht, schenkt BOSS Orange minstens EUR 1,03 aan ‘Schools for Africa’, het initiatief van UNICEF om kinderen in Madagaskar toegang te geven tot hoogkwalitatief onderwijs. UNICEF steunt geen merken of producten. BOSS Orange steunt UNICEF.Kijk voor meer informatie over de samenwerking tussen UNICEF en BOSS Orange op www.boss-fragrances.com.

 

Lees ook:Heerlijke Pa & Ma-geuren van BOSS!
Lees ook:BOSS Orange Fragrances strikt filmacteur Orlando Bloom
Lees ook:Sienna Miller nu ook gestrikt door een parfummerk
Lees ook:Ruik net zo lekker als Sienna Miller !
Lees ook:Ontsnap met DAVIDOFF naar een tropisch paradijs

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>