Flirten op de sportschool: echt niet!

Bruno Banani heeft een internationaal onderzoek uitgevoerd ter introductie van de geur Dangerous Man. 1400 Europese jongeren tussen de 16 en 25 jaar uit Nederland, Duitsland, Polen, Spanje, Rusland, Tsjechië, Noorwegen zijn ondervraagd, met open, directe en soms intieme vragen, over hoe mannen denken over flirten en wat vrouwen hierover te zeggen hebben. Hoe gedragen mannen zich, wat zijn hun karaktereigenschappen en hoe flirt hij? Uit dit onderzoek zijn erg leuke nieuwtjes gekomen die we hier op beauty.blog.nl graag met je willen delen.

Wie is die Dangerous Man?

De Dangerous Man is verzorgd, gestyled, helemaal klaar voor een lange avond uit en niet vies van een beetje flirten in de hipste kroeg of de coolste club van de stad. bruno banani wilde een beeld schetsen van de Dangerous Man in Europa. Welke flirtstrategieën werken het beste? Dit verschilt namelijk nog wel eens per land!      

Volgens hem…

Verzorgingsrituelen: KISS (keep it short and simple!)

Als het op verzorging aankomt dan houden mannen duidelijk het meest van de ‘out-of-bed look’. De basis is het belangrijkst: douchen, scheren, haren in model en een geur opdoen. Bijna alle Europese mannen scoren het hoogst op maximaal een half uurtje verzorging per dag. De nuchtere Hollanders scoren hierbij het hoogst, zelfs 60%. De Russen denken iets anders over verzorging dan de andere Europeanen, hier scoren 2 tegenstrijdige rituelen het hoogst: 29% springt gewoon uit bed en trekt zijn kleren aan en 34% vindt persoonlijke verzorging extreem belangrijk en is trots op zijn uiterlijk. Na koploper Rusland, delen Duitsland en Spanje de 2e plek wat betreft ijdelheid (20%).

Welke flirtstrategieën werken het beste voor wie?

Over flirtstrategieën zijn de meningen verdeeld in Europa. De Nederlandse man blijkt het hoogste (43%) te scoren op flirten, nadat hij een gesprek is aangegaan. Ook Spaanse en Noorse mannen scoren hier het hoogst op, terwijl Duitse, Tsjechische en Poolse mannen eerst oogcontact zoeken, een lach geven en dan beginnen met het flirtspel. Russische mannen geven de voorkeur aan ‘per ongeluk’ tegen iemand opbotsen en dan een gesprek beginnen. Waar meer dan de helft van de Europese mannen het unaniem over eens is, is dat je niet gaat flirten met de date van een vriend!

Stimuleert een geur de flirt mood en waar dragen mannen het?

Eén punt is een feit: 75% van de Europese mannen voelt zich zekerder over zichzelf als hij een geur op heeft! Er zijn verschillende resultaten over het ‘waar’. Nederlanders dragen hun geur het liefst op hun polsen en nek. Bijna een kwart van de Duitse mannen tegenover 13% van de Nederlandse sprayt het over hun hele lichaam…

Flirten op de sportschool: echt niet!

Vrouwen moeten misschien hun idee over flirten op de sportschool aanpassen. Mannen die naar de sportschool gaan, zijn daar namelijk om te sporten, niet om te flirten. De Nederlandse mannen scoorden hier zelfs hoger (60%) op dan de andere Europese mannen. Dus laat de mannen maar zweten en hun spieren trainen. Als ze daarna gedoucht en opgefrist zijn met een geur, zijn ze weer helemaal van jullie. 

Volgens haar…

Verzorgingsrituelen: wanneer is het genoeg?

60% van de vrouwen geeft de voorkeur aan goed verzorgde mannen, dus goed gekleed, gedoucht, fris, net haar en een verzorgd voorkomen. Ruim een derde van de Duitse vrouwen houdt zelfs van een beetje meer, dus gekleed volgens de laatste trends, gestyled haar en een geur dragend. Slechts 3% van de Russische vrouwen houdt van een beetje meer, en dat terwijl de Russische mannen koploper waren op de ijdelheidsfactor! De Nederlandse vrouw zit hier tussenin; 18% houdt van een beetje meer.

Wie belt wie?

Na het eerste contact, waarbij het flirten heeft geleid tot het uitwisselen van nummers, komt de grote hamvraag; wie zoekt contact met wie? Het blijkt dat vrouwen toch vinden dat het vanuit de man moet komen. Vrouwen uit Duitsland, Polen en Tsjechië zullen nooit het initiatief nemen en als de man langer dan 3 dagen niks van zich heeft laten horen, kunnen ze het helemaal vergeten. Nederlandse, Spaanse, Russische en Noorse vrouwen laten het afwegen van hoe leuk de man was. Als hij niet leuk genoeg was, zullen ze de moeite niet nemen.

Single mannen versus getrouwde mannen

De vrouwen is gevraagd of ze zich meer aangetrokken voelen tot single mannen of mannen die al in een relatie zitten? 56% van de Nederlandse vrouwen geeft aan nooit te flirten met een man die een relatie heeft. Russische en Tjechische vrouwen geven de mannen met een relatie wel een kans, in beide landen geeft een kwart van de vrouwen aan wel te flirten en als de man terugflirt, betekent dit groen licht. Dus let goed op je man als je in Rusland of Tsjechië bent!

DANGEROUS MAN – HET ASSORTIMENT

Producten met een adembenemende aantrekkingskracht.

Eau de toilette 30 ml €18,00

Eau de toilette 50 ml €27,00

Eau de toilette 75 ml €37,00

Aftershave 50 ml €19,95

Shower gel 150 ml €  9,95

Deodorant Aerosol Spray 150 ml €  9,95

* Aanbevolen verkoopprijs. De uiteindelijke verkoopprijs wordt door de retailer bepaald.

bruno banani DANGEROUS MAN is vanaf februari 2012 verkrijgbaar. Handle with care! Benieuwd naar meer resultaten van dit fascinerende onderzoek? Misschien kun je er zelfs je voordeel mee doen bij het bedenken van je eigen flirtstrategie!

 

 

Lees ook:Nike zegt: Russische sexy, Hollandse vooral trots
Lees ook:Mannen willen het liefst een gespierd lijf zoals Vin Diesel
Lees ook:Nederlandse man geeft niks om zijn uiterlijk
Lees ook:‘Dangerous Woman’ best deodorant ever
Lees ook:Vrouwen vinden de meeste mannen maar saai

1 Reacties // Reageer

One thought on “Flirten op de sportschool: echt niet!

  1. John Beerslag

    Flirten op de sportschool…
    Probeer eerst eens je lichaam met Kettlebell in shape te brengen… Dan heb je alle mogelijkheden om ook eens te slagen in combinatie met Bruno Banani :-)

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>