Ook actrice Halle Berry krijgt lijfgeurtje

 

 

Nummer ..tig in de rij. Vandaag verkondigt Coty – het grootste geurbedrijf in de massmarket – dat ook de Amerikaanse actrice Halle Berry een eigen geurtje krijgt. Jippieeeeee…Zat er nog net op te wachten. Jij? Oh, jij wel? Nou dan moet je wel tot begin 2009 wachten:-)

 

 

persbericht, bla bla bla bla…:

Coty Inc., een van 's werelds toonaangevende cosmeticahuizen kondigde vandaag aan dat Oscar-winnares Halle Berry haar debuut gaat maken met een eigen geur.

"Halle Berry is een vrouw die schoonheid, glamour, sensualiteit en natuurlijke elegantie uitstraalt. Die combinatie van unieke kenmerken komt terug in haar exclusieve geur", zegt Bernd Beetz, president-directeur, Coty Inc. "Coty werkt nauw samen met Hally aan de ontwikkeling van een nieuwe, unieke geur die een sterke, mooie en inspirerende vrouw vertegenwoordigt."

De geur die op dit moment nog geen naam heeft en die het debuut vormt van de actrice, wordt in de lente van 2009 wereldwijd geïntroduceerd. Berry zal een integrale rol spelen in het proces van ontwikkeling tot introductie en zal samenwerken met Coty's getalenteerde teams op het gebied van marketing, creativiteit en productontwikkeling.

"Al jarenlang maak ik mijn eigen geur door thuis geuren te mengen. Ik vind dit een fantastisch project, omdat ik altijd al ervaring op heb willen doen in het maken van een geur die een ware vertegenwoordiging van mijzelf is", aldus Berry. "Het kiezen van een geur is heel persoonlijk en ik ben verheugd dat ik deze kans krijg om mezelf op een creatieve manier uit te drukken in een samenwerking met Coty."

"Halle Berry is een pionier in de acteerwereld en is een rolmodel voor vrouwen en andere sterren," zegt Steve Mormoris, senior vice-president wereldwijde marketing, Coty Beauty. "De combinatie van haar gratie, stijl en charme trekt hoogstwaarschijnlijk een grote schare fans aan. We kijken ernaar uit om van Hally Berry's geur een overweldigend succes te maken voor consumenten over de hele wereld."

Over Halle Berry

Halle Berry speelde mee in meer dan twintig grote films en is een van de meest gerespecteerde en succesvolle acteurs van Hollywood. Ze is de enige Afro-Amerikaanse vrouw die een Academy Award voor beste actrice won en wordt beschouwd als een van de mooiste vrouwen ter wereld. Ze staat consequent op de lijst met 50 mooiste mensen van het tijdschrift People.

 

Lees ook:Halle Berry Parfum
Lees ook:Halle Berry krijgt een award voor haar beauty inzet
Lees ook:Bloedmooie Halle Berry bewijst: 50 worden en prachtig blijven is haalbaar
Lees ook:De zomer door met Halle Berry
Lees ook:Nieuw: Closer by Halle Berry

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>