De zomer door met Halle Berry

CloserHalleBerry“Ik wilde een unieke geur voor vrouwen creëren die mannen ook zou aanspreken”, vertelt Halle Berry. “Geuren spelen een belangrijke rol bij gevoelens van verlangen en aantrekkingskracht en ik vind het idee van een parfum dat man en vrouw samen kan brengen geweldig. Closer creëert een nieuw niveau van intimiteit door de kracht van geur.”

Closer by Halle Berry is een buitengewone geursensatie, een onmiskenbaar frisse bloemengeur met een traditioneel mannelijk fougère-akkoord. De beroemde meesterparfumeur Jacques Cavallier wist de contrasterende geurfacetten perfect te combineren door het mannelijk fougère-akkoord te hullen in de vrouwelijke geur van viooltjes en mimosa, een van de favoriete bloemen van Halle die in al haar parfums aanwezig is. Het rijke, warme hart, omringd met delicate noten en een sprankelend ozonakkoord smelt moeiteloos samen met de huid. Het resultaat: een bosachtige bloemige fougère die uiterst modern en origineel is. Closer by Halle Berry heeft een mannelijke touch en is volmaakt voor vrouwen.

De Closer-look

Net als het parfum zelf is ook het design van de verpakking voor vrouwen én mannen een lust voor het oog: een echte klassieker. De flacon en de verpakking zijn uitgedost met een complex lijnenpatroon dat de contouren van het mannen- en vrouwenlichaam imiteert. Deze provocerende welving komt terug in de flacon als een verleidelijk spel van tegenstellingen dat een perfecte eenheid creëert.

Close en persoonlijk

In de prachtige provocerende reclamecampagne die is gefotografeerd door Alexei Hay en geregisseerd door Francis Lawrence, speelt Halle Berry met diezelfde aantrekkingskracht tussen mannen en vrouwen. Gehuld in een wit mannen overhemd

-bedrukt met haar initialen- en een stropdas kijkt Halle vol zelfvertrouwen recht in de camera. Om haar lichaam liggen de blote, gespierde armen van een man. Beiden worden ze aangetrokken door haar parfum, een wederzijdse aantrekkingskracht die niet kan worden ontkend.

Een geur die net zo aantrekkelijk is voor vrouwen als voor mannen.

Een geur die het gevoel van verlangen op een unieke manier interpreteert.

Een geur die je smeekt om dichterbij te komen…

CLOSER BY HALLE BERRY

FACT SHEET

Top

Wilde framboos, waterlelie, ozonakkoord

Hart

Fougère-akkoord, viooltjes, mimosa, cederhout

Basis

Vanilleboon, mahoniehout, kasjmier muskus

Geurtype

Moderne, frisse, bloemige fougère

 

Verkrijgbaar: bij de drogist.

 

Consumentenadviesprijs:    

Closer Eau De Parfum 15 ml                 15,50

Closer Eau De Parfum 30 ml                25,50

Closer Eau De Parfum 50 ml                34,50

Closer Body Lotion    200 ml                  12,50

Lees ook:Nieuw: Closer by Halle Berry
Lees ook:Halle Berry Parfum
Lees ook:Halle Berry krijgt een award voor haar beauty inzet
Lees ook:Bloedmooie Halle Berry bewijst: 50 worden en prachtig blijven is haalbaar
Lees ook:Ook actrice Halle Berry krijgt lijfgeurtje

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>