Geen gevoelige tanden meer bij het eten van IJS!

Veel mensen hebben last van gevoelige tanden, maar weten niet wat ze ertegen kunnen doen. Sommigen proberen de pijnprikkels te negeren, anderen trachten ze juist te voorkomen. Maar daarvoor moeten zij wel bepaald voedsel, zoals ijs en koude dranken, laten staan. Doorlopen met gevoeligheidsklachten is niet alleen vervelend: gevoelige tanden worden soms minder goed gepoetst, wat tot gebitsproblemen kan leiden.

Er is nu een tandpasta op de markt die snelle verlichting biedt bij gevoelige tanden: Sensodyne Rapid, wat werkt in 60 seconden2. De snelwerkende formule legt een laagje rond de tandhals en beschermt zo tegen pijnprikkels. Sensodyne Rapid is als medisch hulpmiddel geschikt voor mensen die snel de gevoeligheid van hun tanden willen verminderen. De tandpasta kan met de vinger op de gevoelige plek worden aangebracht. Bijvoorbeeld vlak voor het dessert: al in 60 seconden is het effect merkbaar en kan men relaxed van een ijssorbet genieten. Sensodyne Rapid levert niet alleen snel resultaat, maar biedt ook langdurige verlichting en bescherming. Bij tweemaal daags poetsen met Sensodyne Rapid vormt zich een beschermende barrière rond de tanden. Bovendien biedt Sensodyne Rapid alle voordelen van een gewone fluoridetandpasta.

Tanderosie
Gevoeligheid van de tanden kent verschillende oorzaken. Het tandglazuur kan afslijten door onder andere tanderosie en/of niet goed of juist te hard poetsen. Ook kan het tandvlees zich terugtrekken. In beide gevallen komt het onderliggende tandbeen (ook wel dentine genoemd) bloot te liggen. Tandbeen is een poreus materiaal en bevat miljoenen kanalen die in verbinding staan met de tandzenuw. Contact met koude, warme of zoete etenswaren kunnen een scherpe pijnprikkel tot gevolg hebben.

www.sensodyne.nl

eel mensen hebben last van gevoelige tanden, maar weten niet wat ze ertegen kunnen doen. Sommigen proberen de pijnprikkels te negeren, anderen trachten ze juist te voorkomen. Maar daarvoor moeten zij wel bepaald voedsel, zoals ijs en koude dranken, laten staan. Doorlopen met gevoeligheidsklachten is niet alleen vervelend: gevoelige tanden worden soms minder goed gepoetst, wat tot gebitsproblemen kan leiden.

Er is nu een tandpasta op de markt die snelle verlichting biedt bij gevoelige tanden: Sensodyne Rapid, wat werkt in 60 seconden2. De snelwerkende formule legt een laagje rond de tandhals en beschermt zo tegen pijnprikkels. Sensodyne Rapid is als medisch hulpmiddel geschikt voor mensen die snel de gevoeligheid van hun tanden willen verminderen. De tandpasta kan met de vinger op de gevoelige plek worden aangebracht. Bijvoorbeeld vlak voor het dessert: al in 60 seconden is het effect merkbaar en kan men relaxed van een ijssorbet genieten. Sensodyne Rapid levert niet alleen snel resultaat, maar biedt ook langdurige verlichting en bescherming. Bij tweemaal daags poetsen met Sensodyne Rapid vormt zich een beschermende barrière rond de tanden. Bovendien biedt Sensodyne Rapid alle voordelen van een gewone fluoridetandpasta.

Tanderosie
Gevoeligheid van de tanden kent verschillende oorzaken. Het tandglazuur kan afslijten door onder andere tanderosie en/of niet goed of juist te hard poetsen. Ook kan het tandvlees zich terugtrekken. In beide gevallen komt het onderliggende tandbeen (ook wel dentine genoemd) bloot te liggen. Tandbeen is een poreus materiaal en bevat miljoenen kanalen die in verbinding staan met de tandzenuw. Contact met koude, warme of zoete etenswaren kunnen een scherpe pijnprikkel tot gevolg hebben.

www.sensodyne.nl

Lees ook:Nooit meer zere tanden!
Lees ook:Bestrijdt de oorzaak van de pijn met tandeigen mineralen
Lees ook:76% heeft last van gevoelige tanden
Lees ook:Dé oplossing voor gevoelige tanden
Lees ook:1 centimeter is genoeg !

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>