BFF’s voor je nagels

nagelsHet is tijd om je nagels eens goed aan te pakken! Sally Hansen introduceert twee nieuwe herstelbehandelingen. Sally Hansen weet als geen ander dat je van kleurrijke manicures, glanzende gellak, een glamoureuze finish, glinsterende nagellak en trendy nagelkunstwerkjes houdt. Helaas vergen die nieuwe nagellooks onbedoeld wel het uiterste van je nagels en je nagelriemen.

Gelukkig zijn de nieuwe Nail Rehab™ en Cuticle Rehab™ van Sally Hansen, dé specialist op het gebied van nagellak en nagelverzorging, ontwikkeld om beschadigde nagels te herstellen tot ze weer glanzen en net zo sterk zijn als daarvoor. De nieuwe Nail Rehab™ herstelt je nagels door het zwakke, kwetsbare nageloppervlak direct te binden en af te sluiten. Met Cuticle Rehab™, de nieuwe nagelriembehandeling die je met een kwastje opbrengt, worden vermoeide nagelriemen gehydrateerd, beschermd en gevoed. Perfect om in je tas te gooien en mee te nemen.

DE TECHNOLOGIE:

•       Nail Rehab™: deze intensieve behandeling geeft je nagels direct een gezondere uitstraling door middel van een transparante roze finish en een optische verbetering van de kleur. De baanbrekende formule verbergt randjes en oneffenheden en maakt zwakke nagels sterker door middel van kalmerende en vochtinbrengende extracten zoals jasmijn, roos en vitamine E. Sally Hansen Nail Rehab™ creëert bovendien een extra beschermende laag die je nagels beschermt tegen buigen, breken en scheuren.

•       Cuticle Rehab™: deze kalmerende gelbehandeling met komkommer- en meloengeur hydrateert, beschermt en herstelt ernstig uitgedroogde en beschadigde nagelriemen. Deze gel bevat hydraterende jasmijn- en roosextracten die de nagelriemen verzorgen en zachter maken. Cuticle Rehab™ bevat tevens een verzachtende olie om ruwe en beschadigde nagelriemen te verbeteren. Neem Cuticle Rehab™ mee, waar je ook heen gaat.

Consumentenadviesprijs:                  

€ 8,99

Verkrijgbaar vanaf:                             

januari 2014

Lees ook:Chic Pink op je nagels!
Lees ook:Confetti op je nagels!
Lees ook:Top duo in goud voor perfecte nagels
Lees ook:Musthaves: Sally Hansen Big Shiny & Big Matte Top Coat
Lees ook:Begin 2015 met 6 lovely lakjes en shine!!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>