Fajah Lourens, Rens Kroes of Arie Boomsma – wie is het fitst? #WHfitlist

Fajah Lourens, Rens Kroes, Arie Boomsma en Wilfred Genee zijn allemaal superfitte types! Maar hoe fit ben jij?

Een fitter en gezonder Nederland, dat is het streven van Women’s Health. Gelukkig staat de health glossy er niet alleen voor; er zijn mensen die een behoorlijke steen bijdragen aan de missie ‘Heel Holland Fit’. Deze mensen wilt Women’s Health in het zonnetje zetten. Ze hebben 40 namen geselecteerd, stuk voor stuk inspirerende influencers die het afgelopen jaar op hun eigen manier Nederland fitter hebben gemaakt. Hierbij is er alleen een ranking gemaakt van plek 11-40. Wie de grote winnaar wordt uit de top 10, dat bepaalt het publiek!

Een kleine greep uit de kanshebbers: bestsellerschrijfster Fajah Lourens, Nederlands bekendste foodblogger Rens Kroes en Wilfred Genee, die niet alleen de derde helft een stuk interessanter maakt,

maar ook het voedsel van de sportkantines in Nederland weet te verbeteren. Stemmen kan  gedurende vijf weken via de website van Women’s Health. Op 15 november wordt dé fitfluencer van Nederland 2016 bekend gemaakt  op het Fit List sneakergala. Milou Turpijn, hoofdredacteur Women’s Health: “Ik vind het belangrijk om te vieren dat zoveel mensen zich inzetten voor een fitter Nederland. Alleen genomineerd worden is al een eer, maar deze award winnen is echt de ultieme kroon op je werk.”

Fitter Nederland 

Bij de selectie is niet alleen gekeken naar de populariteit op social media, maar is de vraag gesteld: hebben ze iets bijzonders bewerkstelligd het afgelopen jaar? En bereiken ze heel Nederland? Het was nog knap lastig om tussen al deze toppers een selectie te maken. Toch is het gelukt om 40 namen te selecteren die de lijst hebben gehaald. Er zijn dalers, stijgers en nieuwkomers  ten opzichte van de Fit List 2015. Najima & Rachida Kharbouch bijvoorbeeld, die de blog ‘Healthysisters’ runnen. Naar eigen zeggen zijn ze de eerste Marrokaanse healthbloggers. Milou: “We willen ook een podium bieden aan influencers die misschien nog niet zo groot als anderen zijn, maar wel een heel bijzondere missie hebben.”

Women’s Health geeft op een positieve manier aandacht aan mensen die zich inzetten voor een fitter Nederland. Want samen staan we sterker! De top tien heeft Women’s Health geïnterviewd over wat zij het afgelopen jaar hebben gedaan, hun missie en waar zij over tien jaar staan. Bekijk hier alle interviews en stem op jouw favoriete fitfluencer.

Lees meer over de Fit List op: Womenshealthmag.nl/fitlist

Het november/decembernummer van Women’s Health ligt vanaf 13 oktober in de winkels.

www.facebook.nl/womenshealthnl

www.instagram.nl/womenshealthnl

Lees ook:Hoe ver ga jij voor ‘n gezonde levensstijl? #fogo
Lees ook:Fajah Lourens is het fitst!
Lees ook:Tomodel Lonneke Engel heeft geen man nodig
Lees ook:Fit met Arie Boomsma
Lees ook:Nooit meer een beauty-miskoop!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>