Fajah Lourens is het fitst!

Dat Fajah Lourens een absolute fitgirl is wisten we al, maar dat zij de fitste persoon van Nederland is…. wow! Gisteravond tijdens het Sneakergala werd Fajah Lourens uitgeroepen tot de nummer 1 van de Women’s Health Fitlist 2016! Dit is dé lijst met de 40 belangrijkste ‘fitfluencers’ van Nederland.

Fajah’s persoonlijke missie is vrouwen zich meer op hun gemak en zelfverzekerder te laten voelen. Dit bereikt ze door middel van haar programma #mykillerbodymotivation en de bestseller Killerbody Dieet. Inmiddels heeft ze al tienduizenden lezers weten te motiveren om hun killerbody te behalen.

Zoals Fajah zelf zegt: “Als je niet gelukkig bent met je lichaam moet je er iets aan doen. Aanpakken en gaan met die banaan.”

Fajah Lourens presenteert begin volgend jaar haar tweede Killerbody boek. Killerbody 2 is dé opvolger en perfecte aanvulling op het succesvolle boek Killerbody Dieet (meer dan 100.000 exemplaren verkocht). Het boek bevat alle tools om van jouw killerbody een lifestyle te maken.

In Killerbody dieet hielp Fajah Lourens je om je streefgewicht te behalen, om te gaan met uitdagingen en bood ze handvatten voor in de sportschool en tijdens thuistrainingen. Nu is het tijd om je killerbody te behouden!

In haar nieuwe boek Killerbody 2 leert Fajah je hoe je dat doet. Ze leert je hoeveel je mag eten en wat de juiste macroverhoudingen zijn. Daarnaast selecteerde Fajah 100 slanke, snelle recepten waarmee iedereen een gezonde en voedzame maaltijd op tafel kan zetten.

Met behulp van handige invullijstjes, weekschema’s en boodschappenlijstjes kan iedereen direct aan de slag met het samenstellen van een eigen voedingsplan. “Met Killerbody 2 is het niet alleen mogelijk om je killerbody vast te houden. Het is zelfs mogelijk om zonder eenzijdig dieet af te vallen of zelfs aan te komen als je dit wenst. Killerbody 2 bevat alle tools om van jouw killerbody een lifestyle te maken”, aldus Fajah Lourens.

Killerbody 2   - Prijs: € 20,- Verschijnt: 12 januari 2017

Lees ook:Een killerbody in 12 weken met fitqueen Fajah Lourens
Lees ook:Fajah Lourens niet tevreden over cellulite behandeling
Lees ook:Gelukkig nieuw haar voor Fajah Lourens
Lees ook:Fajah scheert krullen af
Lees ook:Fajah Lourens, Rens Kroes of Arie Boomsma – wie is het fitst? #WHfitlist

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>