Wie is jouw favoriete VIVA400-vrouw?

VIVA heeft onlangs bekend gemaakt welke vierhonderd inspirerende vrouwen dit jaar kans maken op een VIVA400-award. Tot en met 4 november is het mogelijk om te stemmen via www.VIVA400.nl

VIVA heeft voor de negende award uitreiking van de VIVA400 Rotterdam als stad gekozen. Op donderdagavond 17 november vindt de bekendmaking van de winnaressen uit de vijf categorieën én de publieksprijs plaats in de Laurenskerk.

Vijf categorieën
De VIVA redactie selecteerde de afgelopen twee weken uit honderden inzendingen dé vrouwen die volgens hen het afgelopen jaar anderen hebben geïnspireerd en het verschil wisten te maken. VIVA zet ook dit jaar weer 400 koplopers in de spotlights, verdeeld over de vijf categorieën; Zakenwonders, Wereldverbeteraars, Krachtpatsers, Creatieven en Knappe Koppen. De winnaars worden door een gerenommeerd panel aan juryleden tijdens het juryberaad gekozen.

Publieksprijs
Nieuw dit jaar is de publieksprijs die wordt uitgereikt aan degene met de meeste online stemmen. Vanaf nu kun je stemmen op jou favoriet.

On the Move
Het thema van de VIVA400 dit jaar is ‘On the Move’, wat perfect past bij het karakter van de 400 vrouwen. Stuk voor stuk vrouwen die continue bezig zijn het beste uit zichzelf te halen en mét succes! Weten waar ze voor staan, hoe ze dit moeten uitdragen, maar ook weten in balans te blijven. Bovendien sluit ‘On the Move’ dit jaar ook naadloos aan bij de keuze voor de dynamische stad Rotterdam.

Credits beeld: Daphne Ponsteen

Lees ook:Wie zijn de beste ‘mooimakers’ van ons land?
Lees ook:Porna is porno voor vrouwen!
Lees ook:Showbizz Award voor Carice van Houten
Lees ook:JLo heeft de mooiste billen…
Lees ook:Fajah Lourens, Rens Kroes of Arie Boomsma – wie is het fitst? #WHfitlist

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>