Ook met Sinterklaas is de vrouw de baas

boek‘Boek voor MANNEN – heb het lef om echte keuzes te maken’ van Eelco Smit is hèt Sinterklaascadeau voor vrouwen. Vrouwen kopen 80% van alle boeken, en Smit doet dan ook een oproep aan vrouwen in Nederland: “Als je Boek voor MANNEN cadeau geeft aan je man dan is dat tegelijk een groot cadeau aan jezelf.”

Uit consumentenonderzoek blijkt dat 80% van de aankoopbeslissingen wordt genomen door vrouwen. Vrouwen beschikken niet alleen zelf over steeds meer besteedbaar inkomen, maar zijn ook de belangrijkste beslissers bij gezinsaankopen – en die van hun man. Dus met de feestdagen is de vrouw de baas over de cadeaus voor hun mannen.

“Boek voor MANNEN heeft bewezen dat het mannen helpt om doelgerichter, daadkrachtiger en gelukkiger te worden. En daar worden vrouwen ook gelukkiger van. Dus als je Boek voor MANNEN cadeau geeft aan je man dan is dat tegelijk een groot cadeau aan jezelf,” aldus Smit, auteur en Personal Business Coach in Amsterdam.

Boekhandelketen AKO zet deze week Boek voor MANNEN in de spotlights, zowel in de AKO-krant als in de winkels. Ook Shopping Centre Schiphol Plaza besteedt in december aandacht aan het boek. Bij de AKO-winkels blijft het boek een jaar na publicatie doorverkopen.

Een uitzonderlijke situatie, zegt AKO Inkoper Boeken Martina Mattersdorfer. “We zien niet vaak dat een non-fictie titel zo lang stabiel blijft doorverkopen.”

Veel in de belangstelling
Veronica-DJ en bewustzijnsexpert Patrick Kicken gaat de luisterversie van Boek voor MANNEN inspreken. Kicken over het boek: “Er zijn maar weinig boeken over persoonlijke groei en ontwikkeling die mannen zo rechtstreeks en met humor aanspreken als Boek voor MANNEN. Je kunt het je als man eigenlijk niet veroorloven om dit boek niet te lezen.”

Boek voor MANNEN verscheen in november 2012. Het boek kreeg aandacht van onder meer BNR Nieuwsradio, Ruud de Wild – Radio 538, NRC Next, Het Parool en Telegraaf.

Eén jaar na verschijnen beleeft het boek zijn vijfde druk.

Grote impact op lezers
De impact van Boek voor MANNEN blijkt uit de reacties van lezers. “Als ik dit boek twee maanden eerder had gelezen was ik niet gescheiden,” schreef een bekende ondernemer. “Ik geef het aan mijn zoon zodra hij volwassen dreigt te worden,” schreef een andere lezer. “Een must voor iedere man die vragen heeft en perspectief zoekt.”

Ook van vrouwelijke lezers kreeg het boek positieve reacties. Zo schreef Anne Marth Kuilder op Managementboek.nl een recensie waarin ze bekent fan van het boek te zijn geworden.

“Beste mannen van Nederland, ga dit boek lezen en ga op zoek naar je missie en tribe. Dat maakt van jou een leukere man en inderdaad, daar worden vrouwen ook gelukkig van,” aldus Kuilder van Managementboek.nl.

http://www.eelcosmit.nl

Lees ook:Rituals is populair sintcadeau
Lees ook:Het beste beautyboek ever: Beauty, Body & Brains
Lees ook:Bella Donna, een bijzonder boek over borstkanker
Lees ook:Heerlijk herkenbaar….de harsclub
Lees ook:Lijstje met allerfoutste kerstcadeaus

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>