Whieoei: Bruno Mars op MTV EMA in Amsterdam

brunoDe Amerikaanse topartiest Bruno Mars komt volgende week naar Amsterdam voor de spectaculaire muziekawardshow MTV EMA 2013. Tijdens deze show zal hij een hit van zijn album Unorthodox Jukebox, dat meervoudig platina is geworden en net als zijn debuutalbum op nummer 1 binnenkwam in Amerika, ten gehore brengen. De MTV EMA 2013 wordt zondag 10 november vanaf 21:00 uur live uitgezonden op MTV vanuit de Amsterdamse Ziggo Dome. Partners van de MTV EMA 2013 zijn Ziggo, MTV Mobile en Monster DNA Headphones.

Het is de tweede keer dat Bruno Mars optreedt tijdens de MTV EMA. Dit jaar heeft de zanger bovendien 3 MTV EMA-nominaties op zijn naam staan, voor ‘Best Song’ met Locked Out of Heaven en voor ‘Best Male’en ‘Best US Act’. Bruno Mars over zijn optreden: “Vorige keer was fantastisch, ik kan niet wachten om dit nog een keer te doen op 10 november!” Bruno Mars brak in 2010 door met zijn debuutalbum Doo-Wop& Hooligans en beleeft sindsdien hoogtepunt na hoogtepunt. In 2011 won hij twee MTV EMA-awards: ‘Best New’ en ‘Best PUSH’.

Line-up MTV EMA 2013

MTV maakte al eerder bekend dat Kings of Leon, Icona Pop, Miley Cyrus, Robin Thicke, Snoop Dogg, Afrojack, Imagine Dragons, The Killers en Katy Perry optreden tijdens de MTV EMA 2013 in onze hoofdstad Amsterdam. MTV EMA-presenters zijn Rita Ora, Bridgit Mendler, Iggy Azalea, Ellie Goulding, Carice van Houten en Colton Haynes. De intergalactische MTV EMA-MC Redfoo, de backstage host Ariana Grande en natuurlijk Ron Burgundy van Anchorman 2 (Will Ferrell) zijn ook te zien tijdens de muziekawardshow.

Over MTV EMA Sinds de start van de MTV EMA in 1994 staat het event bekend als een van de meest sensationele muziekawardshows ter wereld. Een aaneenschakeling van spectaculaire optredens en natuurlijk de uitreiking van de awards. De MTV EMA in 2012 in Frankfurt brak alle records met meer dan 183,5 miljoen stemmen op de verschillende awards en bijna 40 miljoen kijkers. De twintigste editie van de MTV EMA zal wereldwijd op meer dan 60 MTV-kanalen te zien zijn. Tijdens voorgaande edities stonden de meest populaire en iconische artiesten op het podium. Zoals Beyoncé, Katy Perry, Taylor Swift, Jay-Z, Rihanna, Green Day, Madonna, Justin Bieber, Shakira, No Doubt, Kanye West, Selena Gomez, Bon Jovi, Alicia Keys, Tokio Hotel, Red Hot Chili Peppers, Kings of Leon, U2, Coldplay, Prince, Lady Gaga en vele anderen. Volg alle updates van de MTV EMA op Twitter (@MTVEMA) en Facebook. Ziggo is de Nederlandse partner van de MTV EMA. De MTV EMA wordt voorafgegaan aan het vierdaagse muziekfestival de MTV Music Week.

Over MTV Music Week Van 6 tot en met 9 november staat Nederland in het teken van Ziggo presents MTV Music Week. Dit meerdaagse muziekfestival wordt gehouden in de dagen voorafgaande aan de muziekawardshow MTV EMA die 10 november plaatsvindt in de Ziggo Dome. Met verschillende muziekstromingen is de MTV Music Week gericht op alle muziekfans. Iedere dag kunnen zij terecht voor een onvergetelijke muziekbeleving. De line-up zal bestaan uit nationale en internationale artiesten uit verschillende muziekgenres, zoals pop, rock en dance. Iedere avond zijn er verschillende muzikale optredens te bezoeken in de grote Amsterdamse poptempels en clubs. Alle updates rondom de MTV Music Week zijn te volgen via de website http://mtvmusicweek.nl/ en het Nederlandse MTV account op Facebook en Twitter. Ziggo is main partner van MTV Music Week.

logo

Lees ook:Justin Timberlake heeft het nog steeds
Lees ook:Oreade concerten op 16 en 17 april tijdens ParaVisie Jubileum Manifestatie!
Lees ook:Lindsey Lohan verliest haar looks
Lees ook:Voor vrouwelijke jagers: Bruno Banani Made for Women
Lees ook:Huur Brad Pitt voor een date

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>