Wereldwijd geliefd: Rivièra Maison

Na een succesvol voorjaar met winkelopeningen in het hippe Istanbul en Selfridges Londen, staan nog een aantal internationale openingen op de agenda, deze herfst. Rivièra Maison krijgt de laatste jaren steeds meer interesse vanuit het buitenland, van Zuid-Korea tot aan Kazachstan. De belangstelling voor de uitgesproken Rivièra Maison stijl is niet gebonden aan een bepaald land of cultuur. Met een pop up store van 500m² op de internationale meubelbeurs ‘Maison et Objet’ in Parijs (7 t/m 11 september) laten we zien wat er allemaal met Rivièra Maison mogelijk is.

Donderdag 29 augustus openen we een shop, van 700m², in het Sandvika Shopping Center, een vooraanstaand Noors shoppingcenter in de hoofdstad Oslo. Rivièra Maison heeft al twee 100% Rivièra Maison winkels in Noorwegen, namelijk in Bergen en Trondheim.

De winkel in Seoul, de hoofdstad van Zuid-Korea is al enkele weken open. De officiële Grande Opening staat gepland op woensdag 12 september. Dit is de eerste Aziatische Rivièra Maison winkel. De store is gevestigd in het modedistrict van Seoul en heeft tot de verbeelding sprekende buren: Marc Jacobs en Hermès.

Het houdt maar niet op, want ook in Rusland is Rivièra Maison in de smaak gevallen. In een nieuw en luxe shoppingcenter in Almati, de voormalige hoofdstad van Kazachstan, opent Rivièra Maison op donderdag 18 oktober een winkel. Ook hier tussen de chique fashionlabels D&G, Armani en Saks Fifth Avenue.

Turkije

Half mei openden we de eerste boutique store in Istanbul. Deze wereldstad past qua gevoel perfect bij Rivièra Maison. Een tweede Turkse winkel laat niet lang meer op zich wachten. In de Turkse kustplaats Bodrum opent Rivièra Maison op woensdag 19 september haar deuren. We sluiten het jaar af met de opening van de tweede winkel in Istanbul en de derde store in Turkije. Op woensdag 24 oktober komt in Aqua Floria, een chique shoppingmall naast de luchthaven Ataturk, een Rivièra Maison store, naast Vakko en Tommy Hilfiger.

Nederland wordt niet vergeten in al dit ‘buitenland nieuws’. Volgende maand opent Rivièra Maison een Flagshop Store in het centrum van Hoofddorp. In het voormalige pand van IT`s, ruim 900m² winkeloppervlakte, komt weer een super winkel, inclusief East Coast Café, net zoals in Den Haag.

Lees ook:Mooi in the wintermood met Danie Bles
Lees ook:Geen badpak , maar boerkini !
Lees ook:Dierendag in style!
Lees ook:Turkije loves Yolanthe
Lees ook:Beeldig beddennieuws

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>