Maxima als BFF

Wanneer de Nederlandse vrouw haar beste vriendin zou mogen kiezen, kiest ze voor prinses Máxima. Dat blijkt uit een onderzoek van Maurice de Hond in opdracht van vrouwenweekblad Vriendin.

Als de Nederlandse vrouw een beste vriendin mag kiezen uit bekende Nederlandse vrouwen, kiest 15% voor prinses Máxima. Op de voet gevolgd door Ilse de Lange (11%) en Angela Groothuizen (10%). Op nummer 4 en 5 staan Linda de Mol (9%) en Irene Moors (8%).

Yolanthe Sneijder-Cabau willen de meeste vrouwen juist niet als vriendin: 18% noemde haar naam bij de vraag: ‘Met welke bekende Nederlandse vrouw wil je liever geen vriendinnen zijn?’ Ook Kim Holland (17%), Patty Brard (16%), Heleen van Royen en Patricia Paay (beiden 6%) worden niet gezien als de ideale beste vriendin.

In de top tien van gekozen beste vriendinnen staan ook: Wendy van Dijk, Lucille Werner, Natasja Froger, Mariska Bauer en Leontine Borsato.

In de top tien van bekende vrouwen die de Nederlandse vrouw niet ziet als vriendin, staan ook Britt Dekker, Conny Breukhoven, Yvon Jaspers, Bridget Maasland en Tatjana Simic.

Vriendin is het derde vrouwenweekblad van Nederland, met een oplage van 124 duizend en een bereik van 700 duizend vrouwen per week.

De nieuwe Vriendin ligt op 22 augustus in de winkel.

Audax Publishing is onderdeel van het in Gilze gevestigde familiebedrijf Audax. Vanuit de in Amsterdam gevestigde uitgeverijdivisie is Audax in Nederland onder andere uitgever van weekbladen zoals: Vriendin, Weekend, Party en evenals maandbladen zoals Glossy, Girlz!, CosmoGIRL!, STARS, Royalty, Santé en Aktueel.

Lees ook:Maxima alom bewonderd
Lees ook:Coupe Sylvie van der Vaart = het coolst !
Lees ook:Porna is porno voor vrouwen!
Lees ook:Bridget Maasland ontmoet Hollands glorie in Hollywood
Lees ook:Succes erotiseert…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>