Coupe Sylvie van der Vaart = het coolst !

De coupe van Sylvie van der Vaart komt het best uit de bus bij een onderzoek van een bekend haarverzorgingsmerk onder Nederlandse vrouwen. Maar de kapper van prinses Máxima doet het ook goed: een op de vijf vrouwen vindt de lokken van de vrouw van Willem-Alexander het mooist vallen.Andere bekende coupes die het goed doen, zijn die van Yolanthe Cabau van Kasbergen en Lieke van Lexmond. De twee eindigden op de derde en vierde plaats in een online onderzoek. Bijna 550 vrouwen van 16 jaar en ouder beantwoordden vragen over hun haarvoorkeuren. Matthijs van Nieuwkerk heeft volgens de deelnemende vrouwen het beste kapsel onder de mannelijke BN’ers. Het kapsel van politicus Geert Wilders en de coupe van koningin Beatrix scoren het slechtst. Zij moeten maar snel ‘s een bezoekje brengen aan de kapper

Lees ook:Joran van der Sloot oogt betrouwbaar…
Lees ook:Coupe van Jennifer Aniston nog steeds het meest gevraagd
Lees ook:Amanda Krabbé verdient een bloemetje
Lees ook:Coupe bob Victoria Beckham meest populair
Lees ook:‘In je leven ga je 541 keer naar de kapper’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>