‘HOLLAND’S NEXT TOP MODEL’ MET NIEUW SEIZOEN TERUG NAAR ROOTS

Dé modellenwedstrijd van Nederland kleurt vanaf maandag 5 september rood-wit-blauw. Na de afgelopen twee jaar te hebben samengewerkt met de zuiderburen, is het nu weer tijd voor een editie met uitsluitend modellen van eigen bodem. Met het thema ‘Made in Holland’ en de vertrouwde titel ‘Holland’s Next Top Model’ gaat het RTL 5-programma terug naar haar roots.

‘Holland’s Next Top Model’ gaat van start met vijftien meiden die maar één droom hebben: doorbreken als model en schitteren in glossy’s en op de runway. Het duurt niet lang voor de deelneemsters merken dat de weg naar de finale lang en zwaar is. Samenleven met concurrenten in de Top Model Mansion blijkt een recept voor onderlinge irritaties. Daarnaast vallen de meiden ten prooi aan de genadeloze metamorfose die inmiddels een ‘Holland’s Next Top Model’-traditie is geworden.

Hoogte speelt dit seizoen een belangrijke rol, waardoor duidelijk wordt wie van de modellen echte daredevils zijn. Gelukkig staan de meiden er niet alleen voor. De bekende stylist Fred van Leer staat hen vanaf het allereerste begin tot aan de finale met raad en daad bij. Ook leren deelneemsters tips & tricks van onder meer Cecile Sinclair (winnares ‘HNTM’ 2007), Yfke Sturm en Lonneke Engel; allen bekende Nederlandse topmodellen die alles over de fashion industry weten. Miss J, het opzienbarende jurylid uit ‘America’s Next Top Model, komt speciaal naar Nederland om de meiden een hart onder de riem te steken

Met het thema ‘Made in Holland’ mogen Nederlandse couturiers natuurlijk niet ontbreken. Zo gaan de topmodels to be tijdens een van hun opdrachten gekleed in creaties van het bekende duo Spijkers & Spijkers en hebben ze een doorpas bij Addy van den Krommenacker. Hij ziet als geen ander wie van hen catwalkproof is en daarmee een onuitwisbare indruk achterlaat.

Iedere aflevering worden de modellen beoordeeld door een jury bestaande uit presentatrice en voormalig topmodel Daphne Deckers, stylist Bastiaan van Schaik, catwalkcoach Mariana Verkerk en modefotograaf Paul Berends. Bijgestaan door een gastjurylid bepalen zij wekelijks wie van de deelneemsters het minst geschikt is en het strijdtoneel moet verlaten. Na elf afleveringen zal blijken wie de beste looks én skills heeft en zich de winnares van ‘Holland’s Next Top Model 2011’ mag noemen. Behalve de eer gaat zij naar huis met een contract bij Touche Models ter waarde van 75.000 euro, een auto én is ze te zien in gezichtsbepalende campagnes van Max Factor en Zalando.

‘Holland’s Next Top Model’: RTL 5, wekelijks vanaf maandag 5 september van 20.30 tot 21.30 uur.

Lees ook:Wie o wie is Holland’s BEST Make-up Artist?
Lees ook:Fred van Leer coacht modellen
Lees ook:De spanning stijgt tijdens de 2e ronde van Hollands Best Make-up Artist!
Lees ook:Ben jij Nederlands beste make-up artist?
Lees ook:Chat vanavond met Anouk Smulders over de ‘HNTM Model Contest’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>