De spanning stijgt tijdens de 2e ronde van Hollands Best Make-up Artist!

BEAUTYPARTNER, intermediair en opleider in de cosmeticabranche, presenteert dé splinternieuwe landelijke zoektocht naar Holland’s Best Make-up Artist. Een visagie wedstrijd tussen 10 getalenteerde visagisten. Allemaal met hetzelfde doel: Top Visagist worden. In totaal bestaat deze visagie wedstrijd uit drie rondes. Tijdens ronde 1 was het thema Dramatic look. 6 finalisten mochten door naar de tweede ronde welke nu online te bekijken is!
Het thema van de tweede ronde is Colour Splash! Een thema welke kleurrijke creaties belooft! De zes overgebleven finalisten strijden in deze ronde om de finale plekken. De jury was er van overtuigd dat alle ingredienten voor een kleurrijke creatie aanwezig waren. De creativiteit van de deelnemers zal dit keer het eindresultaat bepalen.
Tijdens de eliminatie was het jurycommentaar zenuwslopend. Een aantal van de talenten werd gevraagd wat hun gedachte was achter de make-up. Waarom hebben zij gekozen voor juist deze make-up? Ben jij benieuwd wie er door zijn naar de finale van Holland’s Best Make-up Artist? Bekijk dan hier het filmpje:
http://www.beautypartner.nl/beauty-academy/aflevering-2.html
 
 
Holland’s Best Make-up Artist wordt mede mogelijk gemaakt door: Bourjois, Remington, ProSet, Sans Soucis, Make-up Studio, Back-Stage, Styletoday.nl, Koggenschip Vakbladen, Anbos, Vanilia en BEAUTYPARTNER.

Lees ook:Wie o wie is Holland’s BEST Make-up Artist?
Lees ook:Wie is Nederlands beste Make-Up Artist? Kijk en oordeel zelf!
Lees ook:Ben jij Holland’s Best Make-up Artist?
Lees ook:Ben jij Holland’s beste Make-Up Artist?
Lees ook:Ben jij Nederlands beste make-up artist?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>