Rituals trakteert jarigen

Hieperdepiep Hoeraaaaaaaaaaa. Je bent jarig en dat betekent verwennerij. Rituals heeft ‘n superleuk concept bedacht om jarigen extra in het zonnetje te zetten. Enig dit!

Het vieren van een verjaardag en het feliciteren van vrienden en familie is tegenwoordig voor velen meer een routine dan een betekenisvol ritueel. We maken er steeds minder tijd voor vrij. Aanleiding voor Rituals om ‘The Birthday Wall’ in het leven te roepen en hiermee het verjaardagsritueel in ere te herstellen. De internationale online campagne gaat vandaag live.

Onderzoek toont aan: online feliciteren sterk in opkomst

Recent onderzoek onder 1.200 Rituals-fans toont aan: 56% van de ondervraagden feliciteert vrienden en familie via social media als Facebook en Hyves. Bijna een derde (29%) geeft aan voor dit communicatiemiddel te kiezen omdat dat “lekker makkelijk” is. Kortom, online feliciteren wordt – door de opkomst van social media – meer een routine. Met ‘The Birthday Wall’ campagne wil Rituals mensen inspireren om van een verjaardagsfelicitatie weer een betekenisvol moment te maken.

10 felicitaties op je ‘Birthday Wall’? Rituals stuurt je gratis een cadeautje thuis!

‘The Birthday Wall’ is een persoonlijke verjaardagspagina waar iedereen die lid is van Facebook felicitaties kan achterlaten voor de jarige. Dit kan in de vorm van een persoonlijk bericht, een leuke foto of zelfs een virtuele zoen. Bij 10 felicitaties of meer ontvangt de jarige een gratis cadeauset van Rituals. Ken je iemand die binnenkort jarig is en wil je hem of haar verrassen? Ga dan naar www.bdaywall.com, volg de instructies en maak een ‘Birthday Wall’ aan.

Lees ook:80% eet geen taart op eigen verjaardag
Lees ook:Ga gratis naar de Kapper
Lees ook:Win een een Laughing Buddha gift set t.w.v. €104,50
Lees ook:Mooie actie van Spa Blauw
Lees ook:Rituals verlegt haar grenzen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>