Nieuw: Weight Care Snack

30% minder calorieën,  70% minder vet,  veel vezels en eiwitten
 
Weight Care Snack is een heerlijk krokant tussendoortje. Lekker licht en hartig. Eén zakje bevat ongeveer 95 calorieën. Dat is 30% minder calorieën dan reguliere chips. Dit komt doordat er 70% minder vet in zit dan in reguliere chips. Ook als je niet aan het lijnen bent, maar wel verantwoord wilt snacken, is Weight Care Snack ideaal. Eén zakje bevat 25 gram chips en kan op die manier prima als verantwoord tussendoortje gebruikt worden. De Weight Care Snack is verkrijgbaar in de smaken Zeezout en Paprika.
Naast het verlaagde caloriegehalte, levert Snack ook veel vezels en eiwitten. Voedingsvezels staan erom bekend een extra verzadigend gevoel te geven en dragen bij aan een goede darmwerking. Eiwitten zijn belangrijk voor de opbouw en het behoud van spieren tijdens het afvallen. Ook helpen eiwitten, in combinatie met veel vocht, je huid in goede conditie te houden.
 
Informatie
Weight Care Snack is verkrijgbaar in de supermarkt en bij de drogist.
Zakje à 25 gram, consumentenadviesprijs € 0,99. Kijk voor meer informatie op www.weightcare.nl.

Lees ook:Kauw jezelf slank met groene thee
Lees ook:Oeps, een Milkshake is net zo slecht als 30 koekjes!
Lees ook:Verslavend & gezond: Herbalife Proteïnebars
Lees ook:Slank met Soja!
Lees ook:Mooi van binnen, eet avocado’s

1 Reacties // Reageer

One thought on “Nieuw: Weight Care Snack

  1. Sabrina

    Wat een heerlijke snack. Ook handig als je visite hebt en liever niet ongezond wil snacken, zet dit voor je zelf neer, en je word er ook behoorlijk zat van, ik wel tenminste, en normaal ben ik nooit snel voldaan haha

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>