Luxueus scheren met Rituals

Een man scheert zich meer dan 20.000 keer in zijn leven, dus fijne scheerproducten zijn geen overbodige luxe. Rituals heeft een complete lijn ontwikkeld met ultraverzorgende scheerproducten geïnspireerd op de Samurai-krijgers uit Japan die scheren tot een kunst hebben verheven. Jaja, mannen!

 

Rituals' Samurai Secret is gemaakt op basis van gember en basilicum. Gember voor de heilzame werking en warme geur en basilicum voor het kalmerende effect op de huid, aldus de persinfo.
De lijn bestaat uit 2 in 1 scheercrèmes, een hydraterende crème en frisse aftershavebalsem in één. En uit een scheergel die bij het inmasseren verandert in een verzorgende mousse.

Ook heeft Rituals elegante scheeraccessoires van duurzame materialen ontworpen om het scheerfeestje compleet te maken. Zo hebben ze scheerkwasten die de baardharen verzacht en optilt, de poriën opent en de huid licht scrubt, maar ook scheermessen en houders uitgevoerd in hout en zilver.

De nieuwe lijn in overigens niet alleen een aanwinst voor je huid, maar ook voor de badkamer. Want het totale plaatje ziet er zéér gelikt en luxueus uit, vind je niet?

Lees ook:Het wordt een DRAAK van een jaar
Lees ook:Rituals verwent de sterren in Hollywood
Lees ook:Rituals bij de Oscars
Lees ook:Beleef Wereld Yoga Dag op zijn Rituals
Lees ook:Rituals verlegt haar grenzen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>