Verliefd! Op het Sun Cherub Poudre van Lancome

 

Niets kan je meer in hogere zomersferen brengen dan de eerste zonnestralen…toch? Deze nieuwe Star Bronzer van Lancome met een Cherubijntje als stralend middelpunt solliciteert in ieder geval naar een hele goede tweede plaats. 

 

 

Beeldschoon is deze afbeelding met het engeltje. Het poeder zit in de nieuwe zomer make-up collectie van Lancome die een dezer weken de winkels in gaat. Je zou het bijna niet willen gebruiken…..maar we adviseren het toch maar te doen. Een poedertje houdt je meestal niet langer dan twee jaar goed. Deze doos is ook nog eens zo groot als een hand, je kunt er dus met een stevige kwast echt lekker mee poederen (hele lichaam).

Prachtige verpakkingen maken, niet alleen de om-doosjes, maar ook de steentjes met poeder zelf, is een nieuwe trend. Het verleidt nog meer tot een aankoop en het is een goede manier voor de diverse make-upmerken om zich te onderscheiden van andere merken. Want zeg nou zelf; uiteindelijk zit er qua kwaliteit echt niet veel verschil meer tussen alle merken tegenwoordig. Heel soms kan kleur nog een breekpunt zijn, of de hoeveelheid glitter in een bronzingpoeder, maar vaker zijn ze allemaal even goed. Het visuele plaatje is de nieuwe gadget. Een klein gelukje voor jezelf als je het doosje opendoet.

 

Lees ook:Clinique beste mascara uit Consumentenbondtest mei 2007
Lees ook:Prachtige minerale poeder
Lees ook:Trilmascara Estee Lauder geeft prachtige vlinderwimpers
Lees ook:Bij Lancome tas van Percy Irausquin cadeau
Lees ook:Minerale make-up niet goed voor vette huid

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>