Trilmascara Estee Lauder geeft prachtige vlinderwimpers

Niets is moeilijker dan een mascara testen. Dat blijkt wel weer uit onze eigen tests. Sinds november hebben zowel Lancome als Estee Lauder mascara’s op de markt gebracht waar een trilfunctie in zit. Dit moet het opbrengen vergemakkelijken. Blogden we eerder superpositief over Lancome, na wat langduriger gebruik van E.Lauder, moeten we toch een aanvulling geven…..

Lancome brengt supersnel op, omdat de substantie romig en dikkig is. Je hoeft de trilborstel maar een keer langs de wimpers te laten gaan en er zit al een substantiele laag op. Bovendien kun je de trilfunctie in de Lancome-borstel zelf aanzetten, dit is fijn voor controlfreaks die bang zijn ook snel door de batterij heen te zijn.

Maar goed, na een paar weken ook Lauder geprobeerd te hebben, moeten we ons standpunt over hun mascara bijstellen. Aanvankelijk vonden we de mascara nogal droog en hadden we geen geduld om de borstel steviger door de wimpers heen te trekken. Bovendien vonden we het lastig dat de trilfunctie aangaat zodra je de borstel al uit de container draait.

Maar goed, het is kersttijd en we hebben eindelijk eens tijd om wat rustiger bij zaken stil te staan, en ook meer tijd om mascara mooi op te doen en wat blijkt? Die Lauder-borstel is geweldig! Als je hem maar rustig en echt door rollend door de wimpers trekt – dus ronddraaiend – krijg je ongelofelijk mooie vlinderwimpers. Een prachtige volheid en krul die er ook in blijft. Zonder klonters, omdat die substantie toch wat ‘droger’ is.

Eigenlijk zijn we gewoon heel tevreden over beide prestaties. Als we nog eens goed naar de foto kijken, klopt hij ook nog, je krijgt echt van die vlinderwimpers. Verfijnd en toch vol.

Heb jij al zo’n mascara gekocht? Vertel ons je ervaringen!

Lees ook:Clinique beste mascara uit Consumentenbondtest mei 2007
Lees ook:Eindeloze wimpers…
Lees ook:Beautyblog test: de allernieuwste mascara’s deel 2
Lees ook:Buzzzzz…de vibrerende mascara
Lees ook:Mascara blijft populair tijdens de kredietcrisis

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Trilmascara Estee Lauder geeft prachtige vlinderwimpers

 1. Pingback: Mascara blijft populair tijdens de kredietcrisis | Beauty

 2. Maya

  Ja, ja, hoera – ik heb hem!!! Ik voelde me net een blij kind toen ik de mascara had gekocht. Ik ben heel tevreden. Het was wel even oefenen. Geen klontjes, mooie gekrulde (geen wimperkrultang nodig!!) en gesepareerde wimpers. Zeker geen valse wimper effect maar daar zit je overdag ook niet op te wachten. Ik ben verkocht !! Misschien probeer ik als deze op is de Lancome ter vergelijking.

    /   Reply  / 
 3. redactie, monique

  Leuk! Waarop had je besloten om voor de Lauder mascara te gaan?

    /   Reply  / 
 4. Maya

  Omdat ik over het algemeen tevredener ben over de Estee Lauder makeup en gezichtsverzorging dan die van Lancome. Dat gaf denk ik de doorslag.

    /   Reply  / 
 5. Pingback: Beautyblog test: de allernieuwste mascara’s deel 2 | Beauty

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>