Feest-tip: handig Dior-poeder dat foundation fixeert

Zeker naarmate je ouder wordt geldt voor alles: als het maar handig is. Het urenlange gepruts voor de spiegel heb je wel gehad. Carriere, kind & partner slorpen al je tijd op (met liefde), mooi zijn en blijven doe je erbij. Was het maar waar dat je er zeeen van tijd voor had, dat je nog als een Park Avenue Princess kon verkeren…Moah, ook niet echt. Maar he, hier. Dit is echt handig; een onzichtbaar poeder dat je foundation fixeert, echt urenlang. Geen 'opgegeten foundation meer'….als je begrijpt wat ik bedoel….Van Dior, Diorskin Extreme Fix, 40 euro. Doen? Zeker nu ook met de feestdagen voor de deur, is het een aanrader voor je feestelijke make-up! Want het werkt….

Lees ook:Dior blinkt uit met foundations
Lees ook:Anti-glimmertjes poedertje
Lees ook:Paula’s Choice poeder flatteert je!
Lees ook:Musthave foundation van Victoria Beckham
Lees ook:Tover lente op je pipse winter snoetje!

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Feest-tip: handig Dior-poeder dat foundation fixeert

  1. Maya

    @monique: over foundation gesproken, weet jij een mooie transparante foundation? Eigenlijk haat ik het, gebruik het ook nooit. Zoveel samples ontvangen en altijd weer dat opgemaakte gevoel. Maar voor een avondje uit of dineetje lijkt het me best wel eens leuk.

      /   Reply  / 
  2. redactie, monique

    maya, elk goed merk heeft tegenwoordig heel transparante foundations. dior, lancome, clinique. je moet er gewoon naar vragen..
    de laatste die ik erg mooi vond was van lancome, de color ID, die zich ook ‘schikt’ naar jouw huidkleur. en verder moet je foundation altijd heel dun aanbrengen, ook niet over je hele gezicht maar alleen op die plekjes die wat extra’s nodig hebben. de juiste kleur mixt moeiteloos met je huidkleur, zodat het fris en transparant blijft. je kunt het ook met je dagcreme mengen, oogt ook heel natuurlijk.

    trouwens is het savonds niet zo erg om het wat dikker op te doen, want kunstlicht filtert zoveel weg, dan zie je echt niets op je gezicht zitten, maar je krijgt wel een mooie gloed omdat de reflecterende deeltjes in foundation dat samen met het kunstlicht verzorgen (goh wat zeg ik dan krom haha…). daglicht is heel hard, vandaar het er dan altijd heel zacht moet uitzien.

    was ik duidelijk, typ het maar ff zo snel namelijk:-))

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>