Musthave foundation van Victoria Beckham

Af en toe is het echt leuk om op de twitteraccounts van de celebs te kijken wat hen bezighoudt. Op Victoria Beckham’s twitter staan vaak leuke beautynieuwtjes. Vic is namelijk heul openhartig over wat zij zoal aan make-up & verzorging gebruikt. Onlangs twitterde ze helemaal wild te zijn van Stila One Step Foundation. Persoonlijk ken ik deze nog niet, dus heb ik er even wat info over opgezocht. Het is van Sephora, alles van Sephora is sowieso TOP. Deze foundation belooft de voordelen van een primer, een foundation, een poeder en een concealer in één. Dat is nogal wat! Hij schijnt mooi te dekken zonder pancake-achtig te ogen. Er zitten mineralen  in en deze beloven je huid niet alleen te egaliseren, maar ook te corrigeren én te optimaliseren. Verder is het een foundation die je huid hydrateert en die je poriën vekleint. Ook zouden je kraaienpootjes en rimpeltjes na gebruik van deze foundation minder zichtbaar worden. Saillant detail: er zitten geen Parabenen en synthetische geurstoffen in. Ik ben om!

Lees ook:Top Foundation, houdt lekker lang
Lees ook:Onmisbaar in je beautycase!
Lees ook:Concealer voor perfecte wenkbrauwen
Lees ook:Oogmake-up box Benefit: alles in één.
Lees ook:Nieuwe concealer kan tattoos verbergen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>