Hoe verwijder ik valse wimpers veilig?

Valse wimpers zijn weer helemaal hot en natuurlijk te gek voor een avond uit, maar….hoe haal je ze weer veilig van je eigen wimpers af? Er zijn natuurlijk wel goedjes te koop waarmee dat kan, maar ze kunnen op de wimperrand een contacteczeem veroorzaken, als je daar gevoelig voor blijkt te zijn. Bovendien zijn de lijmsoorten tegenwoordig ook een stuk sterker, omdat sommige nepperds al dagen achtereen gedragen kunnen worden, zonder ze 'af te doen'. Dus wat is het meest veilig?

 

Olijfolie blijkt nog altijd een beproefd middel te zijn om ze zachtjes en veilig van je eigen wimpers los te weken. Bovendien is de olie niet schadelijk voor je oog en kun je het eenvoudig met een shampootje van je nepperds af wassen.

Zin in leuke nepwimpers? lees dit blogje over Shu Uemura!

Lees ook:Wimpergroeimiddel Latisse wordt uitgebreid onderzocht
Lees ook:Olijfolie geeft je een mooi lijf én glanzende haren!
Lees ook:Wetenschappelijk bewijs: pure kokos- en olijfolie versterkt haar
Lees ook:Steel de show met de valse wimpers van Girls Aloud
Lees ook:Bottom Lash Mascara: blijft 24 uur intact

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Hoe verwijder ik valse wimpers veilig?

  1. Culpa

    Nooit meer valse wimpers. Uiteindelijk verlies je er een paar en ziet het er niet meer uit. De rest zit natuurlijk muurvast en je kan wel een hele dag met je kop in de olijfolie gaan liggen, echt helpen doet het niet, je wil ze eraf waardoor je uiteindelijk bijna al je wimpers uittrekt. Ik doe het nooit meer! Wat een ellende, koste me maanden om mijn wimpers weer terug te krijgen.

      /   Reply  / 
  2. Leonie

    hbe nog nooit nep wimpers gedragen.. maar wou wel graag weten hoe je ze er af kon halen.. nu ik het weet ga ik ze binnenoert wel even kpen en proberen.. maar nu ik de vorige reactie lees weet ik het nog niet.

      /   Reply  / 
    1. News Team

      er is tegenwoordig ook spul op de markt, revitalash, waardoor je eigen wimpers een nepwimergehalte kunnen krijgen, daar worden ze voller, langer en steviger van! En voor altijd!!!

        /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>