Iris en Angela flink afgevallen

Big is beautiful, maar een paar maatjes minder ook.
 Angela Groothuizen en Iris Kroes volgen met veel succes het  Weight Watchers programma. Beide zijn al een aantal kledingmaten slanker en dat mag gezien worden! In de nieuwe commercial  van Weight Watchers zijn de nog slankere en energiekere dames te  bewonderen. Angela en Iris hopen anderen te inspireren om de goede  voornemens te realiseren.

‘’Ik voel me zo lekker, ik voel me zo goed’’ dat is wat Angela en Iris uit  volle borst zingen tijdens de opnames op de set. ‘’Wij zingen het niet  alleen, we voelen ons ook zo! Voor ons is in 2012 gebleken dat Weight Watchers  écht werkt!’’ Angela koos ervoor om de kilo’s op een langzame en vooral verantwoorde manier  te verliezen. ’’Ik val langzaam af, soms maar 2 ons per week. Maar dat vind ik niet erg want zo blijf ik ook slank op de lange termijn. Ik wil  het liefste nog een paar kilootjes kwijt, dan ben ik op mijn ideale  gewicht. Het voelt echt als een overwinning dat ik 10 kilo lichter ben.  Ik bruis van energie. Wat ik aan gewicht verloren heb, heb ik aan energie gewonnen!’’ aldus Angela Groothuizen.
Het afslankverhaal van Iris was afgelopen zomer al groot nieuws. Het  harpenmeisje uit The Voice of Holland zag er compleet anders uit.  Sindsdien heeft Iris nog een aantal kilo’s verloren waardoor ze nu haar streefgewicht  heeft bereikt. ‘’Ik had in het begin nooit gedacht dat het me zou  lukken, want ik ben een echte snoeper. Tot ik startte met het ProPoints plan. Het is zo flexibel dat ik toch kan eten wat ik wil, op een gezonde manier en daarom past het goed bij mij. Nu ik 15 kilo lichter ben, voel ik me niet alleen super goed, ik heb nu ook  een gezond gewicht en daar ben ik heel erg trots op!”
Over Weight Watchers Weight Watchers International, Inc. werd opgericht door de Amerikaanse Jean Nidetch in 1963. Vandaag is Weight Watchers de grootste afslankorganisatie ter wereld met een netwerk van filialen in 30 landen. Het succes van Weight Watchers is gebaseerd op een combinatie van voedings technisch advies en een sociale groepsinteractie via wekelijkse cursussen of via het online programma.

In Nederland vond de eerste Weight Watchers cursus plaats in 1974. Nu komen er wekelijks duizenden deelnemers samen tijdens een van de 300 Weight Watchers wekelijkse bijeenkomsten in heel Nederland, waar ze gezonde eet- en leefgewoonten aanleren.

Weight Watchers Online is in 2008 gelanceerd in Nederland. Het Online programma biedt alle tools en ondersteuning om op een individuele maar tevens interactieve manier een gezonde levensstijl aan te nemen. Voor meer informatie over Weight Watchers kunt u terecht op www.weightwatchers.nl

Lees ook:Willeke Alberti is weer ‘n slanke den
Lees ook:Paul Turner woog in zijn tienerjaren 125 kilo
Lees ook:Angela en Berget zweren bij Power Foods
Lees ook:Online afslanken
Lees ook:Oprah Winfrey promoot Weight Watchers

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>