Verwennerij: Verstevigende BodyOlie met Q10 en Avocado

Huidveroudering tegen gaan is een wens van elke vrouw. De Nivea Q10 lijn speelt hier op in, zij belooft de huid dankzij de toevoeging van het huideigen co-enzym Q10 steviger, gladder en energieker te houden. Om de hele Nivea Visage Q10 lijn nog beter te maken, is er nu ook het huideigen ingrediënt Creatine aan toegevoegd. Ons lichaam produceert zelf Q10 maar de hoeveelheid neemt helaas af omdat we ouder worden. Door de producten van Nivea te gebruiken, kun je dit gehalte weer aanvullen. Het Q10 co-enzym stimuleert het beschermings- en het vernieuwsingsproces van de huid. Als antioxidant vetraagt Q10 de oxidatie van moleculen en de productie van vrije radicalen (dat zijn moleculen die schade aan onze huid toebrengen).

Als je ouder wordt, vermindert ook het energiegehalte in de huid. Creatine is daarom een welkome aanvulling. Van nature is Creatine in je huid aanwezig. Het functioneert als energiereservoir in de huid. Huidcellen kunnen op die manier gemakkelijk energie putten uit de reservoirs wanneer dat nodig is en dat maakt Creatine tot een perfecte partner van Q10.

Nieuw in de Nivea Q10 BodyLijn is de Q10 verstevigende Body Olie:

De olie voor je body bevat Q10 en Avocado-olie. Deze belooft je huid gladder, zachter en steviger te maken. Avocado-olie staat bekend om haar hydraterende werking en houdt de huid soepel en zacht. De verstevigende olie helpt bovendien striae te voorkomen en is daardoor zeer geschikt voor zwangere vrouwen. Ook zorgt de body olie ervoor dat de oneffen huid weer egaal zacht wordt. Het inmasseren van de olie is tegelijkertijd een verwennerij voor de huid en maakt de huid bij dagelijks gebruik al na twee weken zichtbaar steviger. Doordat deze multi-purpose olie direct opgenomen wordt door de huid, laat deze ook geen naar plakkerig gevoel over.

Cijfer : 8

We geven deze body olie van Nivea een dikke 8. Hij maakt je huid heerlijk zacht, blijft inderdaad niet kleverig plakken en wanneer je hem gedurende je zwangerschap gebruikt kun je bovendien striae voorkomen/reduceren.

Adviesprijs: € 9,99 voor 200ml Nivea Q10 verstevigende Body Olie

Lees ook:Soja maakt de oudere huid weer fris en fruitig!
Lees ook:Heerlijk mannenspul
Lees ook:Dikke doei striae en littekens!
Lees ook:Een jongere huid met Nivea
Lees ook:Ophrah Winfrey’s favoriet

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>