Dikke doei striae en littekens!

Niemand wordt blij van littekens en striaie. Gelukkig kun je er wat aan doen met de Human+Kind All-in-one Body Oil. Dit is een rijke, multifunctionele lichaamsolie en dè oplossing in de strijd tegen striae en littekens. Daarnaast is deze olie ook heerlijk om je huid mee te hydrateren, verzachten en verwennen. Goed nieuws want deze beauty must-have uit Ierland is nu eindelijk verkrijgbaar in Nederland!

Zuiver natuurlijke ingrediënten

Human+Kind heeft als doel huidproblemen op een ethische manier op de lossen.  De All-in- One-lijn is samengesteld volgens een formule op basis van zuiver natuurlijke ingrediënten die de huid intensief voeden en herstellen.

De oplossing voor een gave, gezonde huid

De All-in-one Body Oil van Human+Kind zit boordevol intensief voedende oliën, mineralen en vitaminen die doeltreffend zorgen voor een gave, gezonde huid. De toegevoegde Vitamine E helpt de huid te verstevigen en voorkomt striae door de huid elastischer en soepeler te maken. Antioxidanten helpen de huid om giftige stoffen af te voeren en het bindweefsel van de huid te verstevigen. Tarwekiem Olie zorgt voor een extra helende en verzachtende werking.

Deze natuurlijke, multifunctionele body olie is dan ook het antwoord op tal van beauty ongemakken waar elke vrouw vroeg of laat mee te maken krijgt.

Must-have voor elke mummy-to-be

Deze body olie is een absolute must-have voor elke mummy-to-be of vrouwen die een strakke huid willen verkrijgen en behouden.

Must-get voor de behandeling van littekens

De All-in-one Body Oil is ook uitermate geschikt om doeltreffend –acne-  littekens te behandelen of om de gevoelige huid mee te verzachten na het scheren.

Must-see: sexy glans

Naast de verstevigende en helende werking is de heerlijk fris ruikende olie ook een fijne All-over body moisturiser die zelfs de meest droge huid een supergezonde, sexy glans geeft.

Gebruik

Breng de olie dagelijks gelijkmatig aan na het douchen.

  • Dermatologisch getest
  • Gescreend op allergieën
  • Geschikt voor de gevoelige huid
  • Vrij van parabenen en andere schadelijke chemicaliën

Verkoopinformatie

De All-in-one Body Oil is verkrijgbaar bij de Gezond & Wel winkels, de Bewust Beter drogist en online op www.deonlinedrogist.nl. Verkoopprijs: € 14,95

Human+Kind: skincare with a conscience

www.humanandkind.nl

Lees ook:wonderolie voor je skin
Lees ook:Je nieuwe BFF: Bio-Oil
Lees ook:Ophrah Winfrey’s favoriet
Lees ook:Duizendpoot op beautygebied: Bio-Oil
Lees ook:Geniet van de zon, bescherm je haren

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>