Mooi met melk

KarnemelkTijdens koude/ regenachtige dagen is niets fijner dan de dag beginnen en eindigen met een warm(e) bad of douche. Lekkere verzorgingsproducten waar je op kunt vertrouwen, zijn dan belangrijk. Melkmeisje, bekend van de Karnemelk zeep, bestaat al 130 jaar! Want 1879 was niet alleen het jaar waarin Edison patent aanvroeg op zijn gloeilamp en de eerste stroomtram tussen Den Haag en Scheveningen ging rijden, in dat jaar werd ook Melkmeisje geïntroduceerd; een milde en zuivere zeep met natuurlijke melkproteïnen die de huid hydrateren en zacht en zuiver maken.

Breed assortiment

Dit jaar is het dus feest, want Melkmeisje viert haar 130ste verjaardag! De meeste mensen kennen Melkmeisje waarschijnlijk van de grote fles karnemelkzeep. Maar in de loop der jaren is het assortiment met haar tijd meegegaan en uitgebreid met bad- en douchecrèmes, een bodylotion en een crème zeep. Uniek is ook dat de productie van Melkmeisje nog steeds plaatsvindt in Brabant. Melkmeisje heeft daarom in al die 130 jaar haar oer-Hollandse karakter behouden.

Historie

In 1879 werd door de Haarlemse zeepfabriek Het Klaverblad een reinigende en milde zeep van karnemelk geproduceerd en onder de naam ‘t Melkmeisje op de markt gebracht. In 1963 werd Het Klaverblad door de huidige eigenaar, Koninklijke Sanders, overgenomen. Melkmeisje breidde haar assortiment uit met bad- en douchecrèmes, een bodylotion en antibacteriële crème zeep. Generaties hebben zich ermee gewassen en nog steeds staan de producten van Melkmeisje bij een groot publiek in de badkamer, keuken en het toilet. In de loop der jaren zijn de producten inhoudelijk en uiterlijk gemoderniseerd. Zo is ook de naam van ‘t Melkmeisje in 2006 vernieuwd naar Melkmeisje. Na 130 jaar is Melkmeisje nog steeds succesvol en past ze anno 2009 goed bij de trend van nostalgie en hippe Hollandse producten.

Meer dan karnemelk

Melkproteïnen vormen de belangrijkste bestanddelen in de producten van Melkmeisje. De Douche Crème Katoen & Melk bevat naast melkproteïnen ook een extract van katoenolie, een ingrediënt afkomstig van de katoenplant. Dit ingrediënt staat bekend om zijn verzorgende eigenschappen die de huid in een goede conditie houden. De Douche Crème Aloë Vera & Yoghurt bevat naast melkproteïnen een extract van Aloë Vera, een natuurlijk ingrediënt dat bekend staat om zijn vochtinbrengende en celstimulerende eigenschappen. Het assortiment bestaat uit kleine tot grote verpakkingen voor een betaalbare prijs en is daarmee ideaal voor (grote) gezinnen. Bovendien zijn de producten van Melkmeisje dermatologisch getest en pH-huidneutraal. Hierdoor zijn ze uitermate geschikt voor de gevoelige en droge huid en kunnen ze door het hele gezin gebruikt worden.

Melkmeisje producten:

• Bad & Douche Crème:
Karnemelk (1 l. / 2 l.) € 3,29 / € 5,79
Honing (1 l. / 2 l.) € 3,29 / € 5,79
Vanille (1 l. / 2 l.) € 3,29 / € 5,79
Katoen & Melk (2 l.) € 5,79
Aloë Vera & Yoghurt (2 l.) € 5,79

• Douche Crème:
Katoen en Melk (500 ml.) € 1,99
Aloë Vera & Yoghurt (500 ml.) € 1,99

• Body Lotion Karnemelk (500 ml.) € 3,29
• Crème zeep (400 ml.) € 1,99
• Karnemelkzeep (3 x 100 g.) € 1,99

Lees ook:Melkmeisje vernieuwd
Lees ook:Begin je dag vol energie met Melkmeisje
Lees ook:Soft en fris met Melkmeisje
Lees ook:Koeienmelk houdt je huid jong
Lees ook:Melk verhoogt de kans op puistjes

1 Reacties // Reageer

One thought on “Mooi met melk

  1. seks

    Van binnen. Van buiten. Van binnen vooral. Binnen in een kut van een vrouw. Neuken. Lekker. Seks. Ik wil neuke neuke neuke.

    ;) JA LEKKERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>