Begin je dag vol energie met Melkmeisje

Melkmeisje zet zich er al ruim 130 jaar voor in voor dat onze huid op een zachte en milde wijze gehydrateerd wordt. Dit najaar introduceert Melkmeisje twee verrassende nieuwe Bad & Douche Crèmes: Zonnebloem & Melk en Klaproos & Katoen. Voor deze producten combineert Melkmeisje de bekende melkproteïnen met nóg meer fijne producten uit de natuur.

Begin de dag vol energie met Zonnebloem & Melk met een sprankelend fris en romig parfum. Of haal de natuur in huis met de combinatie van Klaproos & Katoen; een inspirerende geurbeleving van klaproos en het zuivere van katoen. Bovendien verschijnen deze nieuwe Bad & Douche Crèmes, evenals de andere producten van Melkmeisje in een vrolijk nieuw uiterlijk met nog altijd een echte Hollandse uitstraling!

Natuurlijk Melkmeisje
Melkmeisje heeft haar bijzondere assortiment verzorgingsproducten de afgelopen jaren flink uitgebreid. Naast de bekende Karnemelk Bad & Douche Crème heeft Melkmeisje haar melkproteïnen gecombineerd met diverse producten uit de natuur, waaronder honing, vanille, Aloë Vera, katoen en nu ook klaproos en zonnebloem. Bovendien is het assortiment in kleine tot grote verpakkingen verkrijgbaar en nog altijd voor een betaalbare prijs. Ideaal voor elk moment van de dag, voor het hele gezin.

Verbeterde receptuur
Aan de receptuur is Polyquaternium-7 toegevoegd. Dit betekent dat de formule nu nóg zachter is voor de huid. Bovendien zijn alle producten van Melkmeisje pH huidneutraal en dermatologisch getest. Melkmeisje is zacht en zuiver voor iedere huid, zelfs voor de gevoelige en droge huid en kan dus door het hele gezin gebruikt worden.

Verkrijgbaarheid
Melkmeisje Bad & Douche Crème Klaproos & Katoen en Zonnebloem & Melk, verkrijgbaar bij drogisterijen en supermarkten, consumentenadviesprijs € 3,29 (1 liter).

Lees ook:Melkmeisje vernieuwd
Lees ook:Mooi met melk
Lees ook:Soft en fris met Melkmeisje
Lees ook:Omdat alleen het beste goed genoeg is: pure verzorging
Lees ook:Met korting ‘nature beauty shoppen’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>