Deze deo hoef je maar 1x in de 5 dagen op te doen!

causaal-deodorantBij Drogisterij TULP in Haarlem stond ik ineens oog in oog met een bloedmooi klein potje met deodorant erin. Ik heb hem gekocht om zijn design (staat zo mooi in mijn badkamer, haha) en om het feit dat Medex Causaal Deodorant belooft dat je na één keer deze deo opdoen, minimaal vijf dagen lekker ruikt. De verkoopster wees me erop dat deze deo geschikt is voor zowel oksels en voeten. Het laat je transpiratiegeur 5-7 dagen verdwijnen. Je dient de natuurlijke deodorant 1 x per week met een hoeveelheid van 1 rijstkorreltje luchtig na het douchen aan te brengen.

Na het aanbrengen kun je sporten, douchen en zwemmen, zonder dat het zijn activiteit verliest. Deze deodorantcreme laat bovendien geen geurtjes of nare verkleuringen in je kleding achter en is zuinig in gebruik. Het potje bevat 20ml en dat schijnt genoeg te zijn voor zes maanden.

Causaal Deodorant werkt simpelweg door de oorzaak van transpiratiegeur weg te nemen. Gewone deodorants stoppen de transpiratiegeur middels chemicalien en smeren de porien dicht. Causaal Deodorant laat je porien juist open, want transpiratiegeur is in principe ‘geurloos’. Het is de microflora (microben) van de huid die ervoor zorgt dat bepaalde bestanddelen in een ‘nare geur’ worden omgezet. Door deze microben uit te schakelen wordt de oorzaak van de geur aangepakt. Pas wanneer de microben zich hersteld hebben, dien je de deodorant wéér aan te brengen. Wanneer dat is varieert, omdat de microflora van persoon tot persoon en van tijd tot tijd verschilt. Het gemiddelde is 5- 7 dagen!

Causaal Deodorant bevat meer dan 20 natuurlijke actieve bestanddelen waaronder calendula, arnica en verschillende essentiele olien.

 

Adviesprijs: € 19.60

Lees ook:Urenlang fris…
Lees ook:Lief voor je oksels, dé 1-2 Dry deodorantstick
Lees ook:Silver Shadow Deo is 100% fris en streepvrij
Lees ook:Dagenlang verlost van transpiratie
Lees ook:Nooit meer een droge huid

6 Reacties // Reageer

6 thoughts on “Deze deo hoef je maar 1x in de 5 dagen op te doen!

  1. Shanna

    Klinkt bijna te mooi om waar te zijn!

    Prijs valt ook best mee!

      /   Reply  / 
  2. Hansz

    Als een mens gezond eet drinkt en leeft … stinkt zijn / haar zweet helemaal niet !
    Als zweet stinkt komt dat doordat je suiker, melk en kaas, witmeelprodukten, frisdranken en alcohol hamburgers van ziek vlees en-zo-voort tot je neemt …… jaja, zo zit het in elkaar, weet je nog die reclame van dat bronwater waar de persoon onder zijn oksel wordt gekust ???
    Dat kan als je zuiver bent, dan stinkt je zweet niet en ruiken zelfs je scheetjes naar riool… eh viooltjes, hehehe …
    Zelfde verhaal voor huid en haar cosmetica, schoonheid en gezondheid hoort via je voeding tot je te komen,JUNKFOOD wat je tong streelt is een ramp voor je organen, de grootste, huid, darm longen houden jou VITAAL door VITAAL te eten, alle disasters zoals stinkend zweet / voeten of allergie of psoriasis en nog zo wat, ontstaan haast altijd door een verkeerde inname!
    Maar ja, de reclame he? die je zegt al die JUNKzooi te eten, en ja, het IS lekker, en NEE het IS niet gezond, dus streel je je zintuigen en kom je ‘straks’ op de statistieken van de welvaartsziekten ???
    Of denk je aan je miljarden lichaamscellen die als energiefabriekjes die ze zijn om energie in de vorm van ZONNEKRACHT vragen …?
    Zonnekracht zit opgesloten in verse produkten als groenten en fruit, noten en zaden, wilde zalm ipv kweekzalm, enzovoort…
    Eet dat en je hebt na een paar maanden een schoon en gezond en fris en fruitig lijf en geen deodorant meer nodig!
    Blijf JUNK eten en blijf verdoezelaars als deo’s kopen en krijg een ongewenste ziekte omdat je je natuurlijk afvoersysteem verstopt met onnatuurlijke zweetporiendichtstoppers met een lekker (chemisch) luchtje.
    Beter ten halve gekeerd als ten hele gedwaald.
    Eet je Vitaal of FATAAL?!?

      /   Reply  / 
    1. Gert

      Zweet lucht heeft weinig te maken met Junkfood ect te maken. Sterker nog zweet dat net is afgescheiden ruikt niet!
      het ontstaan van de zweetgeur komt door de inwerking van bacteriën op het verse zweet. Die zetten het zweet om in stoffen met de aparte geur. Deze bacteriën bevinden zich vooral in de behaarde gebieden, zoals de oksels, omdat ze zich daar beter kunnen nestelen. De bacteriën kunnen zich ook nog in kleding bevinden, die al gedragen is.
      Zie meer info hier:http://mens-en-gezondheid.infonu.nl/beauty/56065-zweten-zweetgeurtjes-maatregelen-en-behandelingen.html

      Medex Causaal Deodorant sluit daarentegen de poriën niet af, hierdoor raakt het natuurlijke afvoersysteem niet verstopt. Het product is overigens ook verkrijgbaar bij de schoonheidsspecialist, of via de webshop (cosmetica.medex.nl)

        /   Reply  / 
  3. Marike

    Zweetlucht komt van bacteriën; misschien hebben junkfoodlovers per definitie een mindere hygiëne?
    En die reclame waarin iemand onder zijn oksel werd gekust, dat was volgens mij een ding van Sanex hoor ;-)

    Heb het spulleke geprobeerd, werkt niet. Geeft klef gevoel ook, niet mijn ding.

      /   Reply  / 
    1. Monika vd Marel Auteur

      wat heb je geprobeerd marike de sanex of de medex?

        /   Reply  / 
      1. Marike

        Medex! Kreeg een monster van de drogist, maar het werkt dus niet. Althans niet bij mij. Misschien ben ik een bijzonder smelly person ;-)

          /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>