Eet je buik plat

Een platte buik krijgt niemand cadeau. Daar moet je dingen voor doen én laten. Het is sowieso goed om veel vezels te eten. Vezels zitten in volkoren bruin brood, bruine bonen, andijvie, spinazie en sla. Koolhydraten dien je te minderen. Deze vind je vooral in: aardappelen, wit brood, pasta en rijst. Men raadt aan daarnaast ongeveer 3 liter water per dag te drinken. Dat klinkt als veel en dat is het ook, maar ‘t zorgt er wel voor dat je minder eet, omdat je

sneller een ‘vol’ gevoel in je buik hebt. Als je zin hebt om te snoepen, kan je het beste een handje amandelen of hazelnoten nemen. Combineer een goede voeding met voldoende beweging. Ga wandelen, zwemmen of crosstrainen. Raak niet te snel in de put als het je allemaal niet snel genoeg gaat. Het is realistisch dat je 1 kilo per 14 dagen kan kwijt raken. Succes ermee en op naar die platte buik !

Lees ook:Als je buik platter mag…
Lees ook:Platter die buik!
Lees ook:Check: de sixpack van Ferry Doedens
Lees ook:Nieuw: Weight Care Snack
Lees ook:Gezonde chocopasta, yummie!

1 Reacties // Reageer

One thought on “Eet je buik plat

  1. Johanna

    Onzinnig die drie liter. Al lang bewezen dat het zelfs slecht is zoveel te drinken omdat je alles doorspoelt en je nieren overuren maken. Lichaam kan zo veel minder opnemen; ook niet de noodzakelijke dingen. Dit soort dingen overnemen elders is zeer onverstandig zonder gedegen kennis van zaken. JvdB

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>