Zonnen maakt oud….

Laatst las ik dus dat je zelf in de hand kunt hebben hoeveel rimpels je krijgt. Amazing news dit! Het schijnt dat rimpels voor 90% door de zon ontstaan én slechts voor 10% erfelijk bepaald zijn. Allemachtig, je zou toch nooit meer op een terrasje gaan zitten nu je dit weet? Vooral de UV stralen zijn funest voor de gladheid van je huid. Als je dus zo min mogelijk rimpels wilt, dien je de zon zo goed als te vermijden. Natuurlijk is dat onmogelijk want voor niets gaat de zon op of anders gezegd: de zon schijnt nu eenmaal elke dag. Niet altijd even heftig, maar UV stralen krijgen we elke dag gratis en voor niets! Het beste wat je dus kunt doen is elke dag een zonnebeschermende crème met SPF gebruiken.

Denk hierbij niet alléén aan jezelf, maar juist ook aan je kids als je die hebt. Speelgrage kinderen zijn gemiddeld meer als twee uur buiten per dag. Smeer ze dus goed in om huidschade te voorkomen!

Lees ook:Toe aan optimale ontspanning? Kom we gaan floaten!
Lees ook:Kids Sun-Alert!
Lees ook:Mooie actie van Spa Blauw
Lees ook:Deze ‘Botox’pen past in je handtas
Lees ook:Monsters die lekker ruiken ;)

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Zonnen maakt oud….

  1. Monika vd Marel Auteur

    your welcome!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>