Toe aan optimale ontspanning? Kom we gaan floaten!

Heb jij al eens gefloat? Dat schijnt zo goed te zijn voor je geest. Ik ga het nu echt heel snel doen, heb het mezelf al jaren beloofd, maar het komt er telkens niet van door drukte. Stom eigenlijk, want je schijnt er onwijs van op te knappen.

Deze zomer kun je dus heel voordelig kennismaken met deze manier van ontspannen.Want bij alle FloatCenter vestigingen in Nederland loopt deze zomer een geweldige actie. Vanaf heden tot 1 september kun je na aanschaf van een Summer Drift-tegoed zeer voordelig kennismaken met floaten. De korting is enorm, je kunt tot 36% besparen op een floatsessie, een voordeel van wel € 13,50 per keer. Je kunt uit veel verschillende tegoeden kiezen. Dit speciale zomeraanbod geldt voor elke vestiging van je keuze. Mis het niet en kijk op www.floatcenter.nl voor een vestiging bij jou in de buurt, voor meer informatie over de actie en de actievoorwaarden.

Wat is floaten?

Floaten is drijven in dertig centimeter speciaal zout water. Het is het best te vergelijken met drijven in de Dode Zee. Tijdens het drijven denkt het lichaam dat het zweeft met alle positieve gevolgen van dien. Elke spier in je lichaam ontspant volledig en je voelt je als herboren wanneer je de floatcabine verlaat. Geen angst, je ligt niet in een krappe tank, maar in een ruime cabine. Simpel gezegd is floaten een unieke manier om te ontstressen en totaal te ontspannen. Floaten wordt steeds populairder in Nederland en terecht, want geen enkele andere manier van ontspannen is zo effectief als het floaten! De effecten van floaten zijn ongekend (en wetenschappelijk aangetoond).

Lees ook:Scheveningen: 365 dagen per jaar ontspannen aan zee
Lees ook:Ga eens floaten, want daar knap je van op!
Lees ook:Van floaten knap je serieus op
Lees ook:Spa capsule belooft wonderen voor je lichaam
Lees ook:Olijfolie als beautyproduct

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>