Laat je waxen door ‘Angels’

echt mooi29Nu de zomer toch echt gaat beginnen, is het voor heel Nederland tijd om zich op-en-top klaar te maken voor die nu al onvergetelijke zonovergoten dagen… Vakantie boeken, nieuwe slippers, rokjes en topjes bemachtigen. Onze to do lijstjes staan er vol mee. Naast je benen, oksels en bikinilijn is de Brazillian Wax treatment natuurlijk on top of the list. De professionele Delete Wax Angels geven je het nodige vertrouwen om jezelf over te geven aan dat toch wel persoonlijk moment. Het voordeel van het waxen is dat je een aantal weken niet meer naar om hoeft te kijken. Heerlijk!

Met luxe salons in Amsterdam, Rotterdam en Utrecht staat Delete Professionals in Waxing dan ook niet voor niets met recht op number one. Speciaal voor de zomer is er zelfs een eerste eigen Brazilian Bikini, zonnebril en zonnebrand verkrijgbaar… Met Delete ben je dus hoe dan ook 100% summer-proof!

www.delete-waxing.nl

Lees ook:Vajacial: een facial voor je vagina
Lees ook:Alles weg of toch een streepje?
Lees ook:Hoe kaal is jouw kerst?
Lees ook:Soul scrub & Angel Lotion
Lees ook:Een Brazilian Wax laat je doen!!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>