Do it yourself Waxing

waxBaByliss introduceert een compleet nieuw waxing assortiment, geschikt voor elk type vrouw.  Je kunt er thuis zelf mee aan de slag met de nieuwe HOT & COLD waxing van BaByliss. Wax met BaByliss op professionele wijze en met hetzelfde resultaat als in een beautysalon! Ben jij het type dat een bikini aantrekt en op dat moment beseft dat je je benen en bikinilijn nog moet waxen? Op zo’n moment zijn de COLD Wax Strips ideaal. Of ben jij het type dat altijd op elke situatie voorbereid is? Denk dan aan de HOT Wax Roll-On van BaByliss. Zowel de koude wax strips als de warme elektrische Wax Roll-On zijn gemakkelijk in gebruiken staan garant voor langdurig gladde en zijdezachte benen.

Weg met ongewenste haartjes!

Het nieuwe wax assortiment van BaByliss werkt simpel, snel veilig en efficiënt. De bijenwas van BaByliss heeft dezelfde samenstelling als de was die gebruikt wordt in schoonheidsinstituten en werkt al vanaf de eerste keer doeltreffend, zelfs op de kortste haartjes. Het is klinisch bewezen dat door regelmatig waxen de haartjes minder, fijner en zachter terug groeien.

 

HOTWAX – De Wax Roll-On van BaByliss is een innovatie op het gebied van thuis ontharen. De wax in de roller wordt inslechts 15 minuten verwarmd tot de perfecte, constante temperatuur. De wax is gemakkelijk in een egale laag aan te brengen. Op het handige indicatievenster lees je eenvoudig het wax-niveau van de roller af. Zo weet je precies hoeveel wax je nog hebt! Efficiënt, veilig en handig. Je benen blijven tot wel 4 weken lang glad en zijdezacht, dus je hoeft nooit meer de deur uit voor een behandeling.

 

Hot Wax Roll-on

Inhoud verpakking: – Elektrisch Wax Roll-On apparaat

- Hot Wax navulling 50ml

- 12 verwijderingsstrips

- 2 verzorgingsdoekjes

– Gebruiksaanwijzing

 

Hot wax navulling – Body

 

Inhoud verpakking:

- Hot Wax navulling 50ml – Hot Wax navulling 50 ml

- 12 verwijderingsstrips

- 2 verzorgingsdoekjes –

- Gebruiksaanwijzing

 

 

Hot wax navulling –Gevoelige zones

- Hot Wax navulling 50ml – Hot Wax navulling 50 ml

- 12 verwijderingsstrips

- 2 verzorgingsdoekjes –

- Gebruiksaanwijzing

 

COLD WAX- De koude wax strips zijn direct klaar voor gebruik. De strips zijn simpel, snel en efficiënt in gebruik. In enkele seconden heb je een waxstrip tussen je handen verwarmd, aangebracht op de gewenste plek en ongewenste haartjes verwijderd. In no time ben je volledig summerproof!

BaByliss introduceert 2 soorten strips; voor de normale en gevoelige huid. De grote wax strips zijn geschikt voor lichaam en benen. De kleine wax strips zijn geschikt voor oksels, bikinilijn en gezicht. De kleine wax strips zijn ook ideaal voor het bijwerken van de wenkbrauwen of het verwijderen van donkere haartjes op de bovenlip.

 

Cold Wax strips-

 

Inhoud verpakking:

- 20 wax strips – 20 wax strips

- 4 verzorgingsdoekjes – 4 verzorgingsdoekjes

- Gebruiksaanwijzing

 

Body Cold Wax strips-Face

 

Inhoud verpakking:

- 20 wax strips – 20 wax strips

- 4 verzorgingsdoekjes – 4 verzorgingsdoekjes

- Gebruiksaanwijzing

 

TIP: Gebruik de speciaal ontwikkelde nabehandelingsolie om wax restjes snel en eenvoudig te verwijderen en de huid te reinigen en verzorgen. De olie kan tevens worden gebruikt om het apparaat te reinigen.

 

Prijzen en verkrijgbaarheid Hot Wax Roll-On Set: € 24,99 Navullingen Hot Wax: € 8,99 Cold Wax-Body: € 7,49

Cold Wax-Face: € 4,99

Nabehandelingsolie: € 6,00

 

wax

Lees ook:Als je benen zijdezacht zijn, voel je je lekker in je vel
Lees ook:Superwax voor ‘n supergladde bovenlip!
Lees ook:Whitestrips van Crest werken écht!
Lees ook:Goodbye haarproblemen
Lees ook:3 minuten Ontharingscrème

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>