Glow like a goddess!

Ik vind dit nu al ongeveer het beste beautynieuws van 2013. Binnenkort gaan we dit scheermesje ook zeker aan een test onderwerpen, maar omdat het nog niet zover is, wil ik dit nieuws op het gebied van scheren vandaag al met jullie delen.

Gillette Venus, nummer één op het gebied van vrouwelijke scheersystemen, en Olaz, de wereldwijde referentie voor huidverzorging , hebben hun krachten gebundeld.  Venus&Olaz lanceren een uniek scheermesje dat elke vrouw zelfverzekerd de lente in laat stappen. Het nieuwe scheersysteem maakt je benen niet alleen superglad, maar helpt de vochtbalans op peil te houden voor een prachtige ‘goddess glow’. Een fijn gevoel met rokjesdag in het vooruitzicht!

Venus & Olaz: ontharing en verzorging in één

Meer dan 40 miljoen vrouwen kiezen voor de vrouwelijke scheersystemen van Gillette Venus als het op ontharen aankomt. De huidverzorgingsproducten van Olaz worden gebruikt door meer dan 60 miljoen vrouwen. Door samen te werken tillen deze twee topmerken het ontharingsritueel van vrouwen naar een hoger niveau, waarbij jij het beste resultaat bereikt én tijd bespaart.
Het hoogtechnologische Gillette Venus-scheersysteem bevat vijf mesjes die de contouren van het vrouwelijke lichaam feilloos volgen, zodat elk haartje snel verwijderd wordt. De geïntegreerde Olaz-scheergelkussentjes zijn flexibel en bevatten een mix van ingrediënten die de huid hydrateren, verzachten en een mooie uitstraling geven. Zo is onder andere Kokum-boter verwerkt, een botanische boter afkomstig uit het fruit van de Indische Garcina Indica-boom die een bijzonder verzachtende werking heeft. Subtiel glanzende ingrediënten geven de huid een mooie ‘goddess glow’, precies wat elke vrouw wil wanneer rokjesdag weer aanbreekt.

Drie voordelen van Venus&Olaz

1.      Het is een ontharings- en verzorgingssysteem in één. Hiermee bespaar je tijd en werk je efficient.

2.      De vijf mesjes staan dicht bij elkaar voor een superglad resultaat. De mesjes zijn ook dunner zodat er minder druk op de huid wordt uitgeoefend en de kans op irritatie wordt verminderd.

3.      De geïntegreerde Olaz-scheergelkussentjes bevatten een mix van hoogwaardige ingrediënten voor een perfect gehydrateerde en verzorgde huid voor, tijdens en na het scheren.

Top 5 tips voor lentefrisse benen

Jij stapt deze lente zelfverzekerd in met gladde en mooie benen. De dermatologische experts van Gillette Venus helpen je goed op weg met deze top 5 tips:

1.       Begin van binnenuit en hydrateer je huid door voldoende water te drinken, gezond te eten, voldoende te bewegen en niet te vergeten; genoeg slaap.

2.       Iedereen heeft een verschillend huidtype en dus ook een eigen verzorgingsroutine. Kies de juiste producten voor je huid en verzorg je huid regelmatig en consequent. Dit houdt de huid kalm en ontspannen. Als je benen het nodig hebben smeer ze dan minstens twee keer per dag in; eenmaal ’s morgens en eenmaal voor het slapen.

3.       Kies een scheersysteem dat voldoet aan de behoeften van de vrouw en haar specifieke vormen. Vooral de lastige gedeeltes rondom de knieën en de scheenbenen vragen om een technologisch geavanceerd scheersysteem.

4.       Alle vrouwen willen een gladde, mooie huid en het gevoel van vertrouwen en vrouwelijkheid dat dit met zich meebrengt. Als je je huid niet op de juiste manier scheert, kan het droog en geïrriteerd raken. Dit zijn de twee stappen voor een perfecte scheerbeurt zonder irritatie.

a)    Voor het scheren: Scrub je benen om overtollige dode huidcellen te verwijderen. De haartjes kunnen zo nog dichter op de huid geschoren worden waardoor je een superglad resultaat bereikt.

b)      Tijdens het scheren: Een verzorgingsproduct, zoals in de Venus&Olaz scheermesjes, is essentieel voor een mooi resultaat, zonder irritatie.  Laat de vijf dicht op elkaar geplaatste mesjes  rustig over je huid glijden. Ze zijn zo op elkaar geplaatst dat je niet hoeft te drukken. Hiermee voorkom je irritatie of wondjes. Je benen voelen achteraf zijdezacht aan.

5.      Vind je je benen nog wat te bleek na de donkere winter? Een beetje zelfbruiner is de oplossing.

 

Het enige wat je nog hoeft te doen na deze tips is dress to impress. Haal je hakken uit de kast, trek je favoriete jurkje aan en laat zelfverzekerd die prachtige benen zien!

 

Beschikbaarheid en prijs

Het nieuwe scheersysteem Venus&Olaz is verkrijgbaar bij supermarkten en drogist vanaf 1 februari 2013 voor een adviesprijs* van:

-           Scheersysteem Venus&Olaz: € 15,99

-           Scheermesjes Venus&Olaz (3 stuks): € 16,99

-           SatinCare met een Touch of Olaz: € 4,99

 

*De uiteindelijke verkoopprijs wordt uitsluitend door de winkelier bepaald.

Lees ook:Gilette ‘snap(t)’ hét!
Lees ook:Nieuw! Venus Embrace met 5 mesjes voor nog gladdere benen
Lees ook:Sylvie houdt van een ‘gladgeschoren’ Rafael
Lees ook:Heb jij de mooiste benen van Nederland?
Lees ook:Humberto Tan geeft scheertips

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>